Suporturi TV

Găsești suporturi TV la ofertă pe Carrefour, pentru a monta televizorul într-o poziție cât mai bună pe diferite planuri suspendate. Elementele de fixare asigură stabilitate optimă, pentru ca televizorul montat la înălțime să nu cadă. Încă nu știi ce suport pentru televizor să achiziționezi? Vezi cum arată gama noastră de produse! 

Te așteptăm cu modele ale unora dintre cele mai cunoscute branduri de pe zona de suporturi TV, apreciate pentru raportul calitate-preț extrem de avantajos. Optează pentru un design în ton cu stilul de amenajare al spațiului respectiv și asigură-te că modelul ales are dimensiuni compatibile cu cele ale televizorului tău, iar structura sa poate susține greutatea aparatului!

Gamă variată de suporturi TV la Carrefour

Un suport pentru televizor suspendat asigură o vizibilitate foarte bună, astfel încât toți cei prezenți în spațiul respectiv să poată avea acces la formatul rulat pe ecran, indiferent de poziția lor într-o încăpere. Elementele structurale mobile ale unui astfel de ansamblu permit ajutarea înălțimii sau a unghiului față de cei care se uită la televizor, printr-o simplă ajustare manuală. 

Ai parte de prețuri foarte avantajoase pentru întreaga gamă de modele disponibile aici:suport TV reglabil și fix, suport de televizor cu sistem de motorizare propriu, suporturi de perete pentru TV compatibile cu greutăți și dimensiuni ale diagonalei (inch) variabile, în funcție de specificul televizorului tău. Aceste structuri sunt realizate din materiale rezistente, ce pot susține diferite sarcini pentru un timp îndelungat. 

Pe site găsești suport TV pentru perete drept sau înclinat, cu unul sau mai multe brațe pentru o susținere fără probleme a unor televizoare SMART sau basic. Cauți calitate la un preț atractiv? Te afli în locul potrivit! Click pe un produs la ofertă și vezi lista de modele TV compatibile cu acesta, citind datele tehnice din pagina sa. 

Alege un suport TV la un preț foarte avantajos

Suporturile TV pot fi utilizate pentru amplasarea televizoarelor în centre comerciale, aeroporturi, gări și autogări, centre de agrement, instituții financiar-bancare, locații HoReCa, muzee, clinici, spitale sau în alte zone de interes public, acolo unde oamenii au nevoie de acces în timp real la informații. De asemenea, pot fi instalate și acasă, pe verandă, în living sau în spațiul grădinii. 

Modelele pe care ți le punem la dispoziție sunt conforme cu standardul VESA - denumirea pasului găurilor de fixare a suporturilor pentru un tip de televizor plat. Valoarea VESA (mm) poate fi aflată în pagina produsului de care ești interesat, sub o formă specifică. Exemplu:200 x 200 (lățime x înălțime). 

Alegi să faci cumpărături online pe carrefour.ro și găsești rapid cele mai relevante recomandări de produs, în funcție de bugetul avut la dispoziție. Te bucuri de un control deplin asupra filtrului „Preț” din pagină, astfel încât să identifici cu un click modelele ce au un preț potrivit pentru tine. Te invităm să descoperi și alte oferte de neratat, prezente în oferta de televizoare si accesorii.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!