Incaltaminte baietei

Aici este locul potrivit pentru a comanda online încălțăminte de băieți la prețuri avantajoase și de o calitate garantată de producători cu experiență. Alegi în funcție de sezon cele mai potrivite modele de încălțăminte pentru micuțul tău și îi cumperi ceea ce îi place să poarte, atunci când merge la școală sau la joacă, în excursie alături de colegi sau la bunici, la munte sau la mare. 

Adaugăm mereu produse noi în stoc, astfel încât colecția de pantofi sport și ghetuțe a băiețelului tău să se înnoiască periodic. Prețurile sunt adaptate oricărui buget, iar ofertele continuă să te surprindă, așa cum se întâmplă de fiecare dată când vii la Carrefour! Ești gata de o nouă sesiune de cumpărături? Iată surprizele pregătite în această categorie!

Încălțăminte pentru băieți la prețuri avantajoase

Vezi mai multe detalii despre cele mai frumoase sandale de baietei sau despre perechea de sneakers ideală atunci când se joacă sau face sport la școală. O mulțime de modele în culori variate, potrivite pentru sezonul cald, sunt disponibile în această ofertă online, alături de promoțiile pentru începutul unei noi veri. 

Te pregătești de zilele friguroase ale finalului de an? Avem incluse pe stoc o gamă variată de ghete și cizme pentru baietei, din materiale ce asigură confort termic, aderență și rezistență la apă, sare sau uzură îndelungată. Aceste modele de încălțăminte pentru copii sunt potrivite pentru mersul la școală pe timp de iarnă sau pentru joaca în zăpadă, alături de puștii de la bloc. 

Pentru casă, comanzi online de pe carrefour.ro botosi pentru baietei confortabili și călduroși, ideali pentru mersul pe gresie, marmură sau alte suprafețe cu un grad redus al conductivității termice. O astfel de pereche nu doar că ține cald la piciorușe, dar asigură și un aspect curat al șosetelor pe care cel mic la poartă prin casă.

Comandă încălțăminte pentru băieți de la Carrefour

Alegerea unui model de calitate trebuie să treacă prin filtrul unor criterii importante. În primul rand, cea mai bună încălțăminte de copii este realizată din materiale respirabile și care împiedică pătrunderea apei la interior. De asemenea, materialele trebuie să fie sunt procesate astfel încât să reziste la raze UV sau tensionare. 

Secundar, cei mai buni pantofi pentru baieti sau fete au un design adaptat vârstei acestora. Vezi pe site modele ale unor branduri precum Tex sau Nickelodeon și alege cele mai îndrăznețe culori, imprimate cu modele grafice inspirate din lumea animăluțelor, natură, cărți cu eroi sau desene animate. Sistemele de prindere cu velcro, șireturi sau capse oferă stabilitate optimă la mers. 

Nu în ultimul rând, o încălțăminte de copii adaptată formei și dimensiunilor piciorului se alege în funcție de mărimea acesteia. Vezi mărimile disponibile în categoria „Încălțăminte băieței”, iar un singur click pe o anumită valoare îți permite să descoperi instant modelele de care ești interesat! Te poți bucura de reduceri pentru încălțăminte de copii la fiecare comandă online realizată la Carrefour, așa că ia cele mai bune decizii pentru garderoba micuțului tău!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!