Hote

O hotăpoate face cu adevărat diferența în locuința ta atunci când vine vorba despre aerisire! Achiziționeazăo nouăhotăde bucătărie de la Carrefour și te vei putea bucura de cele mai noi tehnologii din domeniu. Îți punem la dispoziție modele de hote din gama Arctic, Beko, Candy, Heinner, Franke și nu numai!

Vrei o hotătradiționalăsau o hotăincorporabilă? 

Orice hotăaduce cu sine propriile avantaje în bucătărie. De exemplu, la Carrefour vei găsi hote tradiționale la prețuri avantajoase, cu o putere de absorbție de pânăla 380 m3/h, trei trepte de vitezăși douămotoare, care te va ajuta săte bucuri de mâncărurile preparate fărăsăte deranjeze mirosul. 

În același timp, o hotăincorporabilăpoate fi alegerea idealăpentru bucătăriile de mici dimensiuni. Modelele din gama Franke beneficiazăde filtre casetate din aluminiu care previn absorbirea grăsimilor și oferăun design plăcut pentru momentele în care hota nu este utilizată.  

Hote pentru bucătărie cu funcții moderne 

Pe lângăconsumul redus de energie și nivelul redus de zgomot, hotele pentru bucătărie din oferta de produse Carrefour dispun de asemenea de o capacitate de evacuare la nivel înalt, astfel încât hota săpoatăfi aleasăîn funcție de dimensiunea bucătăriei. Capacitatea crescutăde aspirare și filtrare a aerului transformăprodusele comercializate de Carrefour în cele mai bune prietene pe care le poți avea în bucătărie. 

Cu ajutorul hotelor pe care le găsești în magazinele noastre, procesul de preparare a mâncării va fi unul mai plăcut și eficient, deoarece mirosurile nedorite vor fi eliminate rapid din încăpere. Datoritădesignului lor modern, poți alege modelul care se potrivește cel mai bine din punct de vedere cromatic cu locuința ta. Îți garantăm, însă, căfiecare dintre ele are un aspect modern și elegant! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!