Lipici si adezivi

Pentru pasiunile tale din timpul liber, sau pentru proiectele celui mic de la școală, comanzi online de la Carrefour cele mai practice tipuri de lipici și adeziv. Cu ajutorul acestora, pot fi realizate o mulțime de activități de tip DIY, ce implicăutilizarea diferitelor tipuri de hârtie. Nu rata cele mai bune prețuri ale momentului la lipici și adezivi, disponibile acum pe site-ul nostru. 

Găsești la noi lipici lichid, seturi de lipici cu sclipici, adeziv Stotch și alte produse cu care poți lipi confetti, hârtie colorată, dar și alte materiale cu care poți construi diferite forme și volume. Dacăai nevoie de acesteaccesorii pentru birou, vezi cum aratăoferta noastrăde astăzi. Revino aici ori de câte ori rămâi fărălipici, aracet sau alte tipuri de adeziv utile pentru planurile tale. 

Lipici și adezivi pentru hârtie la prețuri bune 

Hârtia te poate ajuta sărealizezi diferite prezentări într-un mod mult mai creativ, sau pe înțelesul unor școlari sau preșcolari. Dacăai de gând sății o astfel de prezentare, poți comanda online lipici și adezivi, alături defoarfece si cuttere sau benzi adezive, pentru a obține diferite forme și pentru a le fixa așa cum îți dorești, pe diferite suporturi realizate tot din același material. 

Pentru hârtie de birou, carton sau confetti, lipiciul pe bazăde apăsau aracetul sunt cele mai bune recomandări de produs. Alege un set cu mai multe tuburi de lipici, pentru a nu rămâne fărăadeziv în timpul procesului. Pentru o și mai bunăstabilitate a hârtiei pe suprafața de suport, poți utilizaace, pioneze si agrafe, pe care le comanzi online tot din oferta online Carrefour.  

Fiecare soluție are caracteristici diferite, cum ar fi timpul de uscare, rezistența la apăsau compatibilitatea cu diferite materiale. Citește informațiile prezentate în paginile de produs, pentru a ști ce tip de adeziv este cel mai potrivit pentru un anumit tip de activitate. Ordoneazăapoi produsele în funcție de preț, pentru o achiziție cât se poate de inspirată!

Comandăonline lipici de hârtie și adezivi 

Modul în care aplici lipiciul sau adezivul poate avea un impact considerabil asupra rezultatului final al proiectului tău DIY. Este important săaplici adezivul în mod uniform și săeviți excesul sau lipirea neuniformăa pieselor. Poți utiliza o spatulăpentru a distribui uniform adezivul sau poți folosibenzi adezive pentru a menține piesele în aceeași poziție, cât timp adezivul se usucă.

Timpul necesar uscării poate varia în funcție de tipul adezivului, dar și de specificul hârtiei. Este important sărespecți acești timpi pentru a te asigura călipiciul sau adezivul s-au uscat complet, înainte de a continua cu următoarea etapăa proiectului tău. Dacănu respecți timpul de uscare, este posibil săte confrunți cu probleme privind fixarea sau manipularea elementelor din hârtie. 

Este esențial săfolosești adezivul într-un mod sigur. Asigură-te călucrezi într-o zonăbine ventilată, pentru a evita inhalarea vaporilor toxici. De asemenea, este recomandat săporți mănuși de protecție pentru a preveni iritațiile pielii sau alte reacții alergice. Evităcontactul direct cu ochii și păstreazăprodusele într-un loc sigur, departe de copii și animale de companie.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!