Cognac

Comanda online din oferta noastra cele mai potrivite sortimente de cognac pentru gusturile tale. Te surprindem o gama variata de bauturi fine, de care sa te bucuri intr-un mod responsabil in momentele tale de relaxare. Preturile atractive de pe site si simplitatea cu care achizitionezi aceste bauturi alcoolice te conving rapid ca esti in locul ideal pentru astfel de cumparaturi. 

Alege un cognac VSOP sau XO, comparand preturile din aceasta categorie si analizand lista cu producatori pe care i-am inclus in oferta noastra:Remy Martin, Armagnac Saint-Vivant, Muse Eclipse si multi altii. Citeste cu atentie informatii utile despre aceste bauturi alcoolice, precum perioada de maturare, tara de provenienta sau calitatea ingredientelor, pentru a alege corect!

Alege un cognac de cea mai buna calitate 

Pentru a alege un cognac potrivit in functie de preferinte si ocazie, este important sa intelegem tipurile diferite de coniac disponibile pe piata. Acestea sunt clasificate in functie de vechimea lor si includ categorii precum VS (Very Special), VSOP (Very Superior Old Pale), XO (Extra Old) si Hors d'Age (Beyond Age). Fiecare categorie de bauturi are un profil de gust distinct.

La fel ca in cazul diferitelor sortimente de vinars, cele de cognac pot fi raportate la specificul evenimentului in cadrul caruia sunt servite. De exemplu, un VSOP sau un XO sunt potrivite pentru aniversari sau un evenimente importante, datorita complexitatii si maturitatii lor. In schimb, un VS poate fi mai potrivit pentru o bautura casual sau pentru a fi utilizat in cocktailuri.

Desi nu sunt legate direct de calitatea bauturii, ambalajul si designul pot fi un factor de decizie pentru unii cumparatori. Un ambalaj elegant si un design atractiv pot fi luat in calcul, daca ai de gand sa faci cadou o sticla de cognac bun unei persoane apropiate. De asemenea, atributele sale vizuale ale sticlei pot adauga o nota de rafinament la momentul servirii.

Sortimente de cognac la preturi avantajoase

Bugetul poate reprezenta un factor important in decizia de cumparare a unui cognac de calitate. Pretul acestor bauturi alcoolice poate varia considerabil, iar coniacurile mai vechi, supuse unor procese riguroase de fabricatie si maturare, sunt mai costisitoare. Cu toate acestea, exista si optiuni mai accesibile pe piata, ce pot asigura o experienta senzoriala foarte placuta.

Un whisky bun sau un cognac fin trebuie servite conform anumitor norme, daca iti doresti sa te bucuri cu adevarat de calitatea bauturilor respective. In cazul coniacurilor, trebuie servite la temperatura camerei, cuprinsa intre 18-20°C. La aceste valori termice, coniacul pe care il servesti isi poate elibera mult mai bine notele sale unice, pentru experiente senzoriale intense. 

Paharul tipic pentru cognac, cunoscut sub numele de "snifter", are o forma speciala ce permite bauturii sa-si elibereze aromele intr-un mod optim. Partea inferioara a paharului este mai larga, permitand incalzirea coniacului la contactul mainii cu sticla, in timp ce partea superioara este mai ingusta, concentrand aromele si permitand degustatorului sa le perceapa intr-un mod clar.

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!