Stingator auto

Stingătorul auto este un dispozitiv de securitate esențial în orice vehicul, datorităsubstanțelor din recipient ce pot stinge rapid un incendiu. Un astfel de echipament este compact și ușor de utilizat, fiind proiectat special pentru a fi folosit în spațiile restrânse ale unei mașini. Stingătoarele auto sunt de mai multe tipuri, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui șofer.

Comanzi online de pe carrefour.ro stingătoare auto și primești produsele în cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul acestora, riscul de propagare a unui incendiu se reduce semnificativ. Aflămai multe informații utile despre aceste soluții pentrusecuritate si siguranta auto, apoi vezi lista cu produse disponibile în ofertăși achiziționeazăde la noi cele mai bune stingătoare de mașină. 

Stingătoare auto la prețuri foarte bune

Un incendiu produs la nivelul unui vehicul poate avea mai multe cauze, precum un scurtcircuit sau o coliziune în urma căreia a rezultat deversarea unui lichid auto inflamabil. Într-un astfel de context, utilizarea unui stingător auto este esențialăpentru a minimiza efectele unui astfel de incident nedorit, la roți, la motor, în interiorul mașinii sau în dreptul sistemului de lumini. 

În România, deținerea unui stingător auto este obligatorie. Aceasta înseamnăcăfiecare autovehicul trebuie săfie echipat cu un astfel de echipament, aflat în stare de funcționare. În plus, șoferii trebuie săștie cum să-l foloseascăîn caz de urgență. Așadar, prezența stingătorului în mașina garanteazăși respectarea normelor prezente în actualul Codul Rutier din UE. 

Mai mult decât atât, utilizarea cu promptitudine a unui stingător auto poate reduce semnificativ costurile pentru remedierea daunelor, cauzate de propagarea incendiului. Distrugerea completăîntr-un incendiu poate duce la pierderi financiare semnificative, mai ales în cazul acelor mașini pentru care nu s-a încheiat o asigurare ce acoperădaunele produse astfel.

Comandăun stingător auto de la Carrefour

Sunt patru clase principale de incendii (A-B-C-D) și fiecărei clase îi sunt atribuite stingătoare auto cu formule specifice. Unul dintre cele mai des utilizate este stingătorul cu pulbere, potrivit pentru clasele de incendiu ABC, fiind eficient în stingerea incendiilor cauzate de materiale solide, lichide și gazoase. Durata lor de funcționare poate varia în funcție de model.

Este important săalegi un stingător cu o capacitate adecvată. Un stingător de dimensiuni mai mari poate fi mai eficient în combaterea focului, dar poate fi greu de manevrat în caz de urgență. În general, pentru autovehiculele personale, un stingător cu o capacitate de 1-2 kg este adecvat. Acest lucru îți oferăsuficient agent de stingere pentru a face fațăincendiilor mici.

Dacăte confrunți cu un incendiu produs în trafic, trebuie mai întâi săasiguri un perimetru sigur, delimitând cât mai bine zona respectivă, prin utilizarea detriunghiuri si veste reflectorizante. În timpul utilizării, păstrează-ți calmul și acționeazărapid, țintind spre baza focului, nu spre flăcări. Asigură-te căpăstrezi o distanțăde siguranțăfațăde foc și căeviți inhalarea fumului.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!