Acumulatori auto

Află cele mai importante informații despre alegerea unui acumulator auto, pentru a te bucura de avantajele oferite de un produs calitativ. Ține cont de sfaturile noastre și comandă online din oferta Carrefour baterii auto cu funcții performante. Te bucuri de prețuri foarte avantajoase și alte oferte pregătite special pentru nevoile tale! 

Realizează doar alegeri bazate pe o informare corectă, pentru a te asigura că mașina ta funcționează așa cum trebuie. O achiziție inspirată îți permite să utilizezi autoturismul la parametri optimi, însă are și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Înainte de a plasa comanda de azi, descoperă și alte produse din categoria Electrice si iluminat auto

Comandă online un acumulator auto pentru mașina ta

Te așteptăm în pagină cu modele ale unora dintre cei mai importanți producători de baterii auto de pe piață:Varta, Foton Start, Carbon, Sorgeti sau ZAP. Alege mult mai repede o soluție de pe site-ul Carrefour, utilizând filtrul pentru sortarea produselor în funcție de amperaj (Ah). Adaugă în coș și o pereche de cabluri de curent pentru baterie.

Știi că acumulatorul auto are nevoie de înlocuire, atunci când motorul pornește cu dificultate. Alte semne ce indică probleme cu bateria mașinii sunt iluminatul slab al farurilor și funcționarea improprie a electricelor. Dacă observi că acumulatorul tău auto se descarcă rapid, sau nu reușește să se încarce complet, acesta este un alt semnal de alarmă.

În general, este recomandat să verifici starea acumulatorului auto o dată pe an, sau la fiecare 10.000 de kilometri parcurși. Dacă observi unul dintre semnele de mai sus, este important să înlocuiești acumulatorul cât mai curând posibil. Consultă manualul mașinii, pentru a afla mai multe informații utile despre schimbarea corectă a acestuia.

Baterii auto la prețuri pe care nu le poți rața

Găsești la noi prețuri la acumulatori auto adaptate oricărui tip de buget. Produsele din această pagină aparțin unor mărci de baterii auto apreciate pentru fiabilitate și calitate. Alege să comanzi online de la noi bateria potrivită pentru vehiculul pe care îl conduci și realizezi o investiție cât se poate de bună.

În procesul de selecție, este important să verifici capacitatea, tensiunea (numărul de volți) și dimensiunile potrivite ale acumulatorului auto. Aceste informații pot fi găsite pe eticheta produsului, alături de alte valori ale unor parametri de interes pentru tine. De asemenea, este important să alegi un model proiectat pentru rezista la condițiile meteo specifice zonei tale.

Menținerea unei încărcări corespunzătoare este esențială în îngrijirea acumulatorului auto. Asigură-te că acesta este încărcat pana la un prag optim, deoarece o încărcare improprie, sau o supraîncărcare îl poate deteriora, sau îi poate reduce durata de viață. Descoperă și gama noastră de incarcatoare auto.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!