Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Stai conectat cu noi

Află ultimele vești despre echipa noastră

Păstrăm legatura

Urmărește-ne și pe pagina de LinkedIn

Alte articole de interes

#PentruSuflet - Proiectul care a contribuit la grădina sufletului

Siguranța și sănătatea colegilor noștri este cea mai importantă. Așa s-a născut linia gratuită pentru ajutor emoțional, helpline #PentruSuflet.

SWOW sau cum lucrează de la distanță colegii din Sediu

Pandemia a schimbat cu totul felul în care lucrăm. Însă noi ne-am orientat către echipă și ce putem face pentru a lucra de la distanță, mai aproape.

Cum am învățat să dăm mai departe, ca să creștem împreună

Dezvoltarea personală, dar și profesională vine prin învățare. Iar atunci când învățăm unii de la ceilalți, creștem împreună.

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!