Aplica pentru un rol in Carrefour

DIVERSITATE ȘI INCLUZIUNE


Din Lumea Carrefour fac parte peste 15.000 de colegi, iar diferențele dintre noi sunt cele care ne fac unici, împreună! Toți membrii echipei beneficiază de oportunități egale de dezvoltare, indiferent de rasă, culoare, etnie, naționalitate, gen, religie, vârstă sau experiență.

Acționând în spiritul Diversității și Incluziunii le facem să conteze, iar anul acesta am obținut recertificarea GEEIS – Gender Equality European & International Standard, una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității și unicității tuturor colegilor.

Certificarea GEEIS se alătură certificării Top Employer, oferită pentru procesele implementate spre îmbunătățirea mediului de lucru și pentru bunele practici de resurse umane aplicate.

Inclusiv TU poți uni lumea ta cu Lumea Carrefour și poți face parte dintr-un mediu de lucru unde cu toții oferim ce avem mai bun colegilor alături de care lucrăm zi de zi.

incurajam si sustinem crearea unui mediu in care toata lumea are sanse egale de a participa si de a flosi abilitatile la potential maxim
Suntem peste 15,000 de colegi

Suntem peste 15,000 de colegi

Cele mai recente roluri

carrefour hipermarket baneasa

Noutăți din Lumea Carrefour
responsabilitate diversitate si incluziune

Inclusiv tu uneste lumea ta cu lumea Carrefour diversitate si incluziune