Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Carrefour România atinge pragul de 120 de unități Express la nivel ...

Carrefour România atinge pragul de 120 de unități Express la nivel național, cu deschiderea a 12 noi magazine în prima jumătate a anului

Astăzi sărbătorim deschiderea a două noi magazine Carrefour Express, în Huși, județul Vaslui și Ploiești, județul Prahova. Astfel, la prima jumătate a acestui an, rețeaua noastră de proximitate a ajuns la un număr de 120 de magazine la nivel național.

În acest tip de format, clienții noștri pot găsi game de produse consacrate și sortimente adaptate stilului lor de viață, în cadrul unei singure sesiuni de cumpărături, aproape de casă.
Le urăm bun venit noilor colegi în #LumeaCarrefour!

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!