Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Top 100 femei de succes

Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv Carrefour România, este inclusă și în acest an în “Top 100 femei de succes" realizat de Editura Evenimentul si Capital și o felicităm pentru premiul primit în cadrul categoriei Management, pentru rezultatele extinse atât în cadrul Carrefour, cât și în comunitate. Efortul echipelor coordonate de Alina și conectarea continuă la obiective clar trasate ne aduc încă o dată pe podium și ne motivează să gândim tot mai departe, tot mai sus. Indiferent că vorbim despre proiecte din sfera de resurse umane, CSR sau dedicate clienților noștri, motivația va rămâne la cote înalte și se va vedea în continuare în procese de HR îmbunătățite pentru colegi, în mai multe fapte bune pentru comunitățile din care facem parte, precum și în proiecte inovative pentru clienți.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!