Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Schimbări în boardul Carrefour România

Vești bune în Lumea Carrefour!

Jagoda Gwardys-Zientara, anterior Chief Financial Officer (CFO) și membru al Comitetului Executiv al Carrefour România din februarie 2020, a fost numită Chief Operating Officer (COO). Régis MORATIN preia rolul de CFO, după ce, până în prezent, a ocupat funcția de Director de Control și Consolidare la Carrefour Belgia.

Le dorim mult succes amândurora și ne bucurăm că au ales să își continue parcursul profesional în #LumeaCarrefour!

Astfel, noua structură a boardului Carrefour România, este următoarea: Julien Munch - CEO, Jagoda Gwardys-Zientara - COO, Narcis Horhoianu - CMO, Alina Mihaela Gamauf - Director HR, CSR și Corporate Affairs, Vincent Arnault - Director Achiziții și Régis MORATIN - CFO.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!