Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Gala 555

Pe 24 februarie a avut loc cea de-a doua ediție a Galei 555 în cadrul căreia am sărbătorit reușitele anului 2021!
Am răsplătit pasiunea pentru a oferi clienților nostri cea mai bună experiență la cumpărături, în fiecare magazin, munca în echipă și eforturile pe care le facem pentru ca în fiecare zi să fim mai buni!

Vocea clienților este importantă pentru noi și ne asigurăm prin diferite studii că suntem constant conectați! Astăzi, Cătălin Măruță a fost alături de noi și a anunțat câștigătorii pe fiecare categorie.
"Consider că este important să privim în urmă și să sărbătorim reușitele anului 2021 recunoscând și răsplătind performanța colegilor din magazine." 
Vicky Lăudescu, Manager Customer Experience.

#LumeaCarrefour #EDespreOameni #Gala555

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!