Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Cum funcționează Ema?

Ema nu este doar un simplu chatbot. Toate răspunsurile și informațiile pe care Ema știe să ți le ofere au în spate un lung șir de automatizări și baze de date. Iar o întreagă echipă de programatori au învățat-o pe Ema cum să le analizeze pe toate instant, pentru ca tu să primești pe loc răspunsulcăutat. Cu alte cuvinte, nu trebuie decât să intri pe pagina noastră de Cariere, să-i scrii în căsuța din dreapta-jos, iar de restul se ocupă Ema!

Hai s-o cunoști mai bine!


Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!