Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Patru premii pentru Carrefour România

Vești bune la început de săptămână pentru echipa Carrefour România! 🎉

 

Primim cu încântare cele patru distincții în urma evaluării proiectelor de către Community Index, primul și singurul index al programelor și proiectelor derulate de companiile din România în direcția investițiilor în comunități. 


🏆#GOLD Punem Preț pe Plastic. În 2021, peste 15.000 de persoane au plătit cu PET-uri în schimbul fructelor și legumelor românești. Acționăm constant în direcția reciclării deșeurilor pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cantitatea de plastic care este generată de comportamentul de consum actual.

🍷#SILVER Deschidem Vinul Românesc. Scopul programului este de a aduce vinul românesc mai aproape de consumatori și de a susține producătorii locali de vinuri. De-a lungul celor trei ani, programul s-a dezvoltat și oferă consumatorilor peste 240 de etichete.

🌿#SILVER Creștem România Bio. Este programul prin care susținem conversia culturilor și fermelor la agricultura ecologică, precum și încurajarea obiceiurilor sănătoase de consum.

🍅#SILVER Grădinile Noastre din Vărăști și Zarand. Susținem prin filosofia globală Act for Food producătorii locali și continuăm să ne extindem în mod constant oferta de produse locale sănătoase, cu scopul de a le oferi clienților noștri beneficiile agriculturii farm-to-fork.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!