Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Echipa Carrefour Romania

Suntem aici de 20 de ani, datorită lor. Oamenilor din Lumea Carrefour. Fie că sunt aici de 5, 10, 15 sau 20 de ani, pasiunea, curajul, încrederea, perseverența, responsabilitatea și dedicarea lor ne-au ajutat să mergem mai departe, împreună.
Ne bucurăm astăzi de reușitele celor două decenii de modernitate și inovație, de la primul concept de hipermarket adus în România, prima ofertă de magazine multiformat, primele case self check-out sau prima inițiativă de susținere a alimentației sănătoase, până la aplicația mobilă de cumpărături sau programul de loialitate Act For Good, prin care atunci când cumperi, faci și bine.
Dan, Stelian, Viorica, Violeta, Bogdan și Alexandra sunt doar câțiva dintre colegii care au fost acolo când Carrefour a inițiat proiecte inovatoare. Ei sunt doar 6 din cei 18.000 de colegi din Lumea Carrefour, în cele peste 360 de magazine din întreaga țară, online și offline.
Suntem aici, de 20 de ani. Într-o echipă care crește zi de zi. Și vom continua să facem bine, împreună.
Lumea Carrefour e despre oameni!

Poveștile noastre depășesc barierele generațiilor și scriu viitorul Carrefour

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!