Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Vorbind despre Diversitate și Incluziune le facem să existe

La două luni de la lansare, campania "INCLUSIV TU" pătrunde tot mai în profunzimea Diversității și Incluziunii. Mesajul central din această perioadă, ”Vorbind despre Diversitate și Incluziune le facem să existe”, este menit să ne amintească tuturor de puterea dialogului și de utilitatea acestuia în contextul încercării de a face lumea din jurul nostru un loc mai bun. Cum alegem să vorbim despre acest subiect ține de fiecare dintre noi, dar un lucru este sigur: cunoașterea este putere, cunoașterea ne oferă forța de care avem nevoie pentru a lucra cu oamenii de la job cu aceeași toleranță și acceptare cu care lucrăm la a deveni noi înșine versiuni mai bune ale noastre. ”INCLUSIV TU!” poți da ecou conversațiilor încurajatoare și acțiunilor concrete bazate pe respect, curiozitate și îmbrățișare a diferențelor care ne fac mai buni, împreună. #inclusivTU #carrefour #lumeaDI #EDespreOameni

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!