Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Toamna se numără liderii din #LumeaCarrefour!

În prezența lui Alexandre Bompard, CEO Carrefour Group, am sărbătorit împlinirea unui an de la lansarea programului #ȘcoaladeLideri. Cei peste 130 de absolvenți ai programului de formare dovedesc dedicarea și ambiția colegilor care își desfăsoară activitatea atât în magazine, cât și în sediul central, precum și dorința de a contribui la crearea celei mai puternice comunități de lideri.

Felicitări tuturor absolvenților pentru parcursul avut! Ne luăm angajamentul de a investi în continuare în dezvoltarea de programe personalizate, cu scopul de a susține potențialul de creștere a fiecărui membru din #LumeaCarrefour!

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!