Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Deschidem Livada Educațională pentru ore de studiu în aer liber!

Carrefour România a lansat astăzi proiectul „Livada Educațională”, prin care oferă un spațiu dedicat orelor de studiu în aer liber pentru preșcolari, elevi și studenți, în incinta Parcului Municipal Ploiești Vest. În cadrul evenimentului dedicat, organizat chiar în noua Livadă Educațională Carrefour din Ploiești, au fost prezenți și Julien Munch, CEO și Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv.

Noua inițiativă, dezvoltată în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Asociația Dezvoltarea Europeană a Comunității Locale, promovează învățarea aplicată și descoperirea naturii prin explorare, observare și relaxare.  

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!