Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Am lansat cea de-a doua generație Școala de Lideri din Lumea Carrefour

Cei peste 100 de colegi înscriși în program, care își desfăsoară activitatea în sediul central și în magazine, au început zilele trecute un nou capitol al dezvoltării profesionale.În cadrul unui eveniment special și al unei locații deosebite - Academia de Studii Economice din București, Aula Magna - noua generație a primit cu entuziasm și curiozitate experiența Școala de Lideri. Noilor studenți le-au fost alături Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Julien Munch, CEO Carrefour România, Alina Gamauf, Director HR, CSR și Corporate Affairs Carrefour România și Jagoda Zientara, Chief Operating Officer Carrefour România.Totodată, Adrian Florea, Managing Partner Trend Consult și Radu Atanasiu, Decan Asociat Bucharest International School of Management, au povestit colegilor prezenți despre cultura organizațională, comunicare și empatie.În cea de-a doua ediție a programului, structura cursurilor va pune accent pe digitalizare, întâlniri omnicanal și sesiuni de mentorat alături de prima generație de absolvenți.

Mult succes tuturor!

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!