Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Pune pe listă o carieră la Carrefour! Descoperă echipa noastră!

I-am adus împreună pe o parte dintre colegii noștri pentru a ne povesti despre cum este să faci parte din #LumeaCarrefour, despre activitățile lor de zi cu zi, precum și despre motivele pentru care facem echipă împreună de 22 de ani de zile. Suntem acum mai aproape de candidați și facem cunoscute rolurile noastre disponibile din perspectiva membrilor Carrefour. 

Oamenii sunt cei care stau la baza business-ului nostru, iar persoanele care își doresc să facă parte din echipă sunt susținute în a obține competențe și a se bucura de oportunități de dezvoltare în mod egal. Vă invităm să urmăriți integral materialele realizate alături de colegi pentru a descoperi #LumeaCarrefourhttps://lnkd.in/diR--ab7


Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!