Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Mersul pe jos face interviul frumos

A fost acolo când am deschis primul hipermarket din România. Acum este Director de Magazin. El este Dan Nazarcu.

Atunci când privești în spate și realizezi că au trecut 20 de ani de când ai pășit în primul hipermarket din România, trăiești același sentiment ca atunci când ai fost pentru prima dată la școală. Și cum spune Dan, în stilul lui caracteristic: Primul interviu a fost așa, ca la ședința cu părinții, pentru că era ceva cu totul nou - îți dai seama! După 20 de ani, este Director de magazin la Carrefour Mega Mall și echipa de acolo spune că magazinul e ca acasă datorită lui. Dacă mergi în spate la depozit, zici că e cămara bunicii - e atât de curat și organizat pentru că e important și pentru domnul Dan, și pentru noi, ca echipă. Să știi că totul e cum trebuie!, spune una dintre colege. Dar povestea lui e mai mult decât atât.

Costumul și șantierul
Cu toții avem minim o poveste amuzantă de la primul interviu sau o primă interacțiune cu colegii. Dan își amintește și acum, cu zâmbetul pe buze, de emoțiile primului interviu. Mai mult decât de frica de ceea ce se va întâmpla, frica de a nu spune ceva greșit în franceză, era peripeția care l-a adus acolo: Magazinul era încă în construcție. Am oprit mașina la vreo 2km distanță și am luat-o la pas prin șantier. Îți dai seama, la costum...Am ajuns cu noroiul până în gât. A urmat o serie de interviuri și greul a trecut. Primul interviu a fost așa, ca la ședința cu părinții, pentru că era ceva cu totul nou - îți dai seama!

Înainte de ședința foto, am ajuns la etajul 1 al magazinului Carrefour Chiajna, în zona de birouri, iar Dan a început să deruleze imaginea primelor zile din 2001: Uite, aici stătea colegul, aici o altă colegă, acolo eram 3 - acolo în partea stângă.

Fă-ți griji pentru ceea poți face

Cine îl cunoaște, zâmbește. Este unul dintre colegii care stârnesc reacția aceea: Aaaa, Nazi! Ce îmi place de el! Implicarea lui în diverse proiecte care nu țineau strict de rolul lui, felul în care își coordonează echipele și atitudinea față de multele obiective pe care le mai are de atins în echipa noastră îl califică pentru un model de urmat.

Colegii din echipa ce ar spune? Că un câteodată exigent, un tip ok, dar în special mișto! Na, cu oamenii am rezonat încă de pe atunci. Și ei dau și dinamica. În partea operațională unde m-am aflat de la bun început este foarte dinamică. M-a ținut aici și oportunitatea de a crește alături de companie. Acum pot crește la rându-mi oameni, să le împart din cunoștințele mele. Mi-au trecut până acum peste 3000 de colegi prin mână, cum se spune. A ajuns să fie un mod de viață și încă îmi place mult!

poza

L-am rugat totuși pe Nazi să facă un exercițiu cu noi și să își imagineze că pentru echipa Mega Mall vine la interviu Nazi din 2001 pentru a-i cere un sfat legat de o carieră în Lumea Carrefour: I-as zice așa - nu îți face griji pentru ce nu poți face, fă-ți griji doar pentru ce poți să faci. Și luptă-te pentru ce poți face.

În Lumea Carrefour, pe lângă diversitatea oamenilor, avem o echipă cu roluri diverse și Dan subliniază acest lucru ca fiind un atuu: E o emoție puternică acum. După 20 de ani în care legi prietenii, amiciții, după experiențe care te învață să fii mai bun, să înveți constant. Chiar dacă ești din generație diferită față de colegii tăi. Am ajuns să lucrez cu oameni care poate nici nu erau născuți în 2001. Și am avut de învățat de la ei. Suntem o companie orientată către oportunități, către oamenii pe care îi ajută să se dezvolte și să crească. Noi cu toții facem asta împreună!

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!