Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Cu răbdarea treci și...peste 20 de ani

A fost aici când Carrefour a deschis magazinele Market și mai apoi Express. Acum este Manager Logistică. Ea este Violeta Grigore.

Puțini știu de la început exact ce vor să facă în viață. De cele mai multe ori experimentezi și restul vine pe parcurs. Nici Violeta nu știa clar ce voia să facă, însă, după primul rol în Carrefour, și-a dat seama că locul ei e aici.

Astăzi, colegii îi recunosc ușor amprenta când vine vorba despre urmărirea indicatorilor financiari, sau despre organizarea anumitor procese sau sisteme, pentru că a reușit să optimizeze multe dintre acestea.

Povestea ei este una plină de încurajare pentru cei care vor să se alăture echipei și, mai ales, pentru un coleg sau o colegă aflați la început de drum, cărora le împărtășește cu ușurință și plăcere din experiența ei: Eu sunt foarte sinceră și directă iar asta m-a ajutat cu adevărat pe tot parcursul meu.

Un CV care s-a transformat într-o carieră de 20 de ani

Terminasem ultimul an de facultate și mă pregăteam pentru licență. În camera de la cămin locuiam cu o prietenă care deja lucra la Carrefour. M-a invitat la pre-deschiderea pentru angajați și mi-a plăcut tare mult atmosfera, așa că am rugat-o să îmi depună și mie CV-ul. În scurt timp, Violeta a preluat rolul de Operator Recepție Marfă în primul magazin Carrefour.

În 2003 a urmat un post în departamentul Financiar, potrivit pentru specializarea pe care o absolvise în facultate, iar drumul ei în Lumea Carrefour a continuat să evolueze.

Anul 2008, când au apărut primele magazine Market și Express, a găsit-o pe Violeta deja la al cincilea rol în Carrefour.

În 2015 a făcut o nouă schimbare care i-a adus Violetei prima funcție în departamentul Logistică.

A fost important faptul că am avut oportunitatea de a face lucruri noi. Și în special faptul că orice promovare a venit pe muncă. Oamenii au văzut potențialul în mine și mi-au oferit noi provocări. Îți dai seama, acum am ajuns de la un singur magazin la peste 350 și la mai mult de 150.000 m2 de depozite, datorită expansiunii multi-format care continuă și astăzi și, bineînțeles, urmare a digitalizării și automatizării proceselor companiei. Uau, e chiar uau!

poza

Fă lucrurile ca și cum le-ai face pentru tine

Violeta este o fire foarte atentă la detalii, respectă părerea fiecărui om și, spune ea, are multă răbdare cu ceea ce contează cu adevărat: Prefer să nu dau drumul unui proiect până când nu am totul bine definit. Cred că e important, ca în orice alt lucru, să știi de unde pleci și unde vrei să ajungi. Doar așa poți livra calitate. Niciodată n-am țintit funcții, întotdeauna am țintit rezultate. Asta mă împlinește ca om.

Se simte norocoasă din punct de vedere aș încrederii celorlați oameni. Căci au ajutat-o să treacă peste momentele în care nu se simțea suficient de puternică pentru a duce mai departe ceva. Însă dacă ar fi să își dea un sfat pentru acele momente, spune ea: Fii responsabilă, serioasă și implicată - o să pară serios, dar altfel nu aș fi putut ajunge aici. Trebuie să faci lucrurile ca și cum le-ai face pentru tine.

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!