Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

În Lumea Carrefour, egalitatea înseamnă normalitate

În spatele fiecărui proiect este o echipă ai cărei oameni contribuie prin perspectivele lor diferite. În spatele fiecărui magazin, există o echipă care demonstrează că experiențele cumpărăturilor nu este doar despre produse și servicii, ci despre energia pe care o emană către client și colegi.

Pentru că diferențele sunt de cele mai multe ori cele care ne amintesc că suntem aproape la fel. Că cel mai bine funcționăm împreună. Că individual, fiecare dintre noi crește cu ajutorul oamenilor din jur. Și punem mare preț de diversitate și incluziune.

Dialogul cu privire la egalitatea pe bază de gen este un subiect important nu doar în plan local, ci și internațional. Ca angajator, ne-am asumat responsabilitatea de a promova liderii viitorului fără să ținem cont de identitatea de gen, ci de pasiunea, skill-uri, valori. Astfel, în Lumea Carrefour suntem mândri de echipa naostră care pune preț pe egalitatea între femei și bărbați. O echipă care în anul 2019 a obtinut recertificarea GEEIS în urma demersurilor de a construi și conserva un mediu echitabil de lucru pentru oameni. Pentru că în lumea noastră, #EDespreOameni, iar egalitatea înseamnă normalitate. 

,,Conform celui mai recent studiu al Institutului European pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, România este lider în Europa la categoria ,,Femei în roluri de leadership” cu un scor de 32%. Suntem mândri să spunem că în Lumea Carrefour, 59% dintre managerii din echipa noastră sunt femei. Noi credem cu tărie că liderii viitorului nu depind de nimic altceva decât capacitatea de a construi un viitor mai bun, împreună, pentru că e despre oameni. Iar colegele noastre sunt exemplul perfect în ceea ce privește puterea exemplului, coordonând zi de zi echipele din Carrefour cu tenacitate, aglitate și pasiune.” susține Alina Gamauf, Director Resurse Umane Carrefour România

GEEIS - Gender Equality European & International Standard

În anul 2019, am obținut recertificarea GEEIS - una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie. Printre principalele evenimente pentru promovarea egalității de gen, ne numărăm printre puținele companii care are în componența echipelor sale:

  • 70% din peste 18.000 de angajați sunt femei;
  • 59% din aproximativ 2500 de manageri sunt femei;
  • 42% dintre colegii din Comitetul Executiv sunt femei.

Vom continua să creștem grădina principiilor și valorilor diversității și a egalității. Să învățăm cum să fim mai buni, cum să combatem discriminarea și cum să ne privim ca pe o familie extinsă. Să susținem un mediu de lucru bazat pe integritate. Pe respect. Pe simpla și pura perspectivă prin care Lumea Carrefour este și va fi mereu despre oameni.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!