Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Cum am învățat să dăm mai departe, ca să creștem împreună

A fost unul dintre cele mai definitorii concepte ale echipei Carrefour România - direcția prin care am învățat de-a lungul timpului să preluăm informație, să dăm informație, să creștem împreună. Am înțeles în urmă cu câțiva ani că una dintre cheile de succes ale acestei culturi este să promovăm experiența de învățare la nivel de organizație.

Au trecut 4 ani de când colegii noștri împrumută cărți din biblioteca Bookster. În acești ani am consultat împreună peste 22.000 de materiale și, cum învățarea continuă e parte din ADN-ul Carrefour, am decis să trecem la nivelul următor, prin programul Bookster Colibri.

Așadar 14 colegi din departamente precum cel financiar, operațional sau digital s-au oferit voluntari să ducă mai departe magia Bookster prin proiecte care să creeze mai multe contexte de învățare și de împărtășire a ceea au citit și învățat ei înșiși. Printre acestea se numără cluburi de lectură sau conferințe interne.

Am realizat TOP 10 domenii de care colegii noștri sunt interesați, conform istoricului din ultimul an, pe care vrem să-l împărtășim cu voi:

  1. Dezvoltare Personală, Inteligență Emoțională și Psihologie
  2. Managementul Resurselor Umane și Cultura Organizațională
  3. Leadership, Strategie și Managementul Companiei
  4. Lucru în Echipă și Comunicare
  5. Managementul Operațional și de Proiect
  6. Inovație și Inițiativă intra- și antreprenorială
  7. Marketing, Tehnici de Vânzare și Negocieri
  8. Finanțele și Contabilitatea Întreprinderii
  9. Responsabilitatea Socială și Civică a Companiilor
  10. Tehnologie și Managementul Informațiilor

Mișcarea #TakeGiveGrow ne-a învățat să dăm mai departe și continuă și astăzi în organizație, prin resurse continue de dezvoltare personală care să ne ajute să mergem și mai departe, să dăm și mai mult, ca să creștem împreună.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!