Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Carrefour susține programele de diversitate și incluziune

În echipa Carrefour credem că talentele se descoperă, se pot împărtăși și se pot perfecționa atunci când sunt susținute.

Ne dorim să inspirăm deopotrivă bărbații și femeile din industria comerțului cu amănuntul și a bunurilor de consum și să construim un viitor în zona de incluziune și egalitate de gen la toate nivelurile.

Alături de LEAD Network (Leading Executives Advancing Diversity) susținem și promovăm egalitatea de gen, având ca focus  promovarea femeilor, indiferent de vârstă, studii, apartenență, etnie, religie, capacitate emoțională și stil de viață.

Carrefour România susține programele de diversitate și incluziune, iar ambasadorii noștri, Julien Munch (CEO Carrefour România) și Alina Gamauf (Director Resurse Umane Carrefour România) sunt vocile care susțin principiile pe care LEAD Network le are și pentru care militează.

Super-puterea fiecăruia constă în împărtășirea cunoștințelor și în descoperirea celor din jur!

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!