Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Carrefour și ASE au lansat "Școala de lideri"!

Toamna se numără viitorii lideri! Carrefour România a semnat un parteneriat strategic pe trei ani cu Academia de Studii Economice din București.

Școala de Lideri este primul program din cadrul acestei colaborări dedicat formării și dezvoltării viitorilor lideri din Carrefour. Împreună cu profesorii de la ASE vom construi cele mai relevante oportunități de învățare și dezvoltare pentru colegii din echipele noastre.

La evenimentul de lansare au participat Nicolae Istudor - Rectorul Academiei de Studii Economice, @Alexandre Bompard - CEO Carrefour Group, @Julien Munch - CEO Carrefour România, @Jerome Nanty - Director Resurse Umane Carrefour Group și Excelența Sa, Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România, alături de o parte dintre colegii care sunt parte a acestui program.

Așteptăm cu nerăbdare primele întâlniri și vă invităm să rămâneți aproape pentru detalii despre cele mai noi proiecte din #LumeaCarrefour!

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!