Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Carrefour vine în sprijinul copiilor.

Împreună schimbăm viitorul copiilor fără posibilități

Pentru copiii fără posibilități, începutul anului școlar vine cu multe griji asociate. Astăzi, mai mult ca oricând, avem șansa să schimbăm acest lucru. Așa cum știm noi cel mai bine: împreună.

Campania recent lasnată, Ghiozdanul cu Speranțe face parte din programul Act For Good, în parteneriat cu BIC, și vine în sprijinul copiilor pe care îi are în grijă Asociației Ana și Copiii.

Ne bucură faptul că în doar 24 de ore am reușit să strângem fondurile necesare pentru a oferi 1000 de ghiozdane complet echipate.

La Carrefour, unul dintre pilonii importanți ai activității de CSR este cel care susține proiectele educaționale. Implicarea activă a companiei, implicarea directă a colegilor, dar mai cu seamă implicarea oamenilor care trec pragurile magazinelor, fac ca aceste demersuri pe care Carrefour și le asumă, să se întâmple cu adevărat. Contribuția fiecăruia duce la dezvoltarea comunității, ce reprezintă un factor extrem de important pentru binele unei națiuni.

Când îndeplinești visuri mari cu gesturi mici, #sepune.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!