Informații Covid 19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

În echipele noastre promovăm echilibrul între muncă și timpul liber.

La Carrefour, recunoaștem importanța echilibrului în viețile colegilor noștri și de aceea acțiunile noastre sunt îndreptate spre a asigura acces continuu la resursele necesare unei stări de bine.

Alături de partenerul nostru Atlas asigurăm o serie de servicii de consultanță medicală, psihologică și wellbeing, ce pot fi ușor accesate în Lumea Carrefour. În același timp, punem la dispoziție o colecție de articole pe teme de nutriție, pediatrie, coaching sau teme financiare pe care colegii le pot parcurge oricând le este necesar.

Anul acesta am organizat o serie de webinarii pe teme diverse precum managementul stresului, tehnici de relaxare, echilibrul între viața personală și profesională, metode prin care pot gestiona anxietatea.

Lumea Carrefour este despre oameni și ne preocupăm constant să asigurăm un mediu de lucru performant promovând în același timp echilibrul între muncă și timpul liber.

Înapoi

back
Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!