Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Sef Echipa Hiper
Sef Echipa Hiper

Carrefour Brasov - Full-time

Principalele tale responsabilități:

 • Repartizarea, organizarea și controlarea activității echipei pentru a asigura prezența la raft a produselor corespunzătoare din punct de vedere calitativ și cantitativ;
 • Sprijinirea clienților în procesul de cumpărare, prin oferirea de informații corecte într-o manieră pozitivă pentru a satisface cerințele acestora;
 • Gestionarea tuturor activelor din magazine și a proceselor și fluxurilor privind gestionarea produselor deteriorate, expirate și furate, în conformitate cu procedurile/reglementarile/normele interne aplicabile postului;
 • Respectarea și punerea în aplicare a procedurilor privind activitatea promoțională a raionului.Ceea ce oferim:

 • Tichete de masă
 • Primă de vacanță si de fidelitate;
 • Cupoane de magazin de Paști și Crăciun;
 • Asigurare privată de sănătate;
 • Ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, prima căsătorie, deces);
 • Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie;
 • Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale;
 • Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.


La Carrefour încurajăm persoanele cu dizabilități, pe cei care provin din minoritățile etnice sau aflate în dificultate și/sau din grupuri defavorizate care doresc un loc de muncă, să se dezvolte profesional, să obțină competente și să se bucure de aceleași oportunități ca și alții! Punem preț pe egalitatea de șanse și incluziune și susținem diversitatea în echipele noastre, dincolo de gen, vârstă, etnie, religie, abilități, experiență. În prezent peste 70% dintre angajații noștri sunt femei, pe care le susținem prin diferite inițiative în ceea ce privește dezvoltarea lor profesională, atât prin programe de mentoring, cât și prin planuri individuale. 


Și tu poți face parte din echipa noastră!

Aplică și vino în echipa Carrefour!

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!