Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Lucrator Tehnic Mentenanță
Lucrator Tehnic Mentenanță

Carrefour Ploiesti Democratiei - Full-time

Pe scurt, tot ce trebuie să faci este:

  • Să realizezi operațiunile curente de întretinere și reparații pentru echipamentele, utilajele și bunurile magazinului, în vederea asigurării funcționării acestora;
  • Să asiguri aspectul comercial al magazinului din punct de vedere al Departamentului Întreținere.


Profilul pe care îl căutăm:

  • Să deții diplomă de calificare într-un domeniu tehnic, de preferat de electrician, și să ai experiență relevantă de lucru.


Pe lângă salariul lunar, îți oferim:

  • asigurare medicală privată
  • tichete de masă
  • cupoane de magazine de Paști și Crăciun
  • ajutor de transport
  • prime de vacantă și fidelitate
  • cursuri de formare și dezvoltare


La Carrefour, încurajăm femeile, persoanele cu dizabilități, pe cei care provin din minoritățile etnice sau aflate în dificultate și/sau din grupuri defavorizate care doresc un loc de muncă, să se dezvolte profesional, să obțină competente și să se bucure de aceleași oportunități ca și alții!


Și tu poți face parte din echipa noastră!

Aplică și vino în echipa Carrefour!

Ultimele joburi postate

Nu există posturi noi

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!