DIN 20 MAI, EXCLUSIV LA

Descarcă aplicația Carrefour și fă-ți cont Act for Good.

Primești puncte în plus la produsele special semnalizate în magazine și aplicație.

Scanează codul tău digital Act for Good la cumpărături și la fiecare 20 lei cheltuiți primești 1 PUNCT

Strânge puncte, activează voucher-ul direct din aplicație și ai până la 40% REDUCERE la cumpararea unui produs LEGO participant în campanie.

Intră în tombolă!

Cumpără minimum un produs din campanie și poți participa la tombola LEGO® din secțiunea Experiențe pentru totdeauna din aplicația Carrefour. Poți câștiga unul dintre cele 20 seturi LEGO® Creator 31116.

Copiii se pot juca pe roluri în savana africană cu această grozavă Căsuță în copac cu animale sălbatice din safari LEGO® Creator 3 în 1 (31116). Setul de construcție are tot ce le trebuie: O căsuță în copac cu balcon și scară iar în interior o toaletă și o chiuvetă, 2 minifigurine și 3 animale din cărămizi - o girafă de jucărie, un flamingo de jucărie și o pasăre rinocer de jucărie.  

Campanie valabilă în perioada 20.05.2021 – 31.07.2021, în limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, citește Regulamentul campaniei, unde se găsește și lista completă a magazinelor participante la campanie. Regulamentul este disponibil în magazine și pe carrefour.ro.

Cumpără produsele LEGO și prin sau de pe

Descarcă aplicația
Carrefour, unde orice
bine faci #SePune

1

Fă-ți contul tău Act for Good

ai oferte săptămânale cu reduceri exclusive și extra puncte.

2

Ești răsplătit la orice cumpărătură

scanează la casă codul din aplicație și primești puncte Act for Good la fiecare 20 lei cheltuiți sau pentru produsele special semnalizate.

3

Foloseste punctele primite pentru tine și pentru cei din jur

ajuți cauze în care crezi, deblochezi vouchere, câștigi experiențe.