E simplu. Faci bine și aduni puncte,
te bucuri de super experiențe!Descarcă aplicația Carrefour și fă-ți cont Act For Good.
Scanează codul tău digital Act For Good la cumpărăturile de zi cu zi. Fiecare 20 de lei cheltuiți = 1 punct
Cu punctele cumulate la cumpărături accesezi experiențe unice din pagina dedicată din aplicație.
Începe aventura pentru câștigătorii tragerii la sorți.
Alege experiența care sună cel mai bine
pentru tine!Sărbătorește Anul Nou la Zabola Estate!
Te invităm să te bucuri de un Revelion de neuitat la Zabola Estate, într-un decor de poveste, unde tradiția și eleganța se întâlnesc într-o experiență specială.
În perioada 30 decembrie 2024 - 2 ianuarie 2025, alături de al tău +1, vei avea parte de momente memorabile, într-o atmosferă autentică și relaxantă.
Iată ce te așteaptă:
📅 Luni, 30 decembrie 2024
● 16:00: Welcome cu vin fiert și fursecuri la The New Castle (1 cană de vin fiert/persoană și 1 porție de fursecuri).
● 19:00: Masă tradițională ardelenească unde se vor servi 3 feluri: ciorbă, fel principal și desert, acompaniate de 1 sticlă de vinul Casei – Print
Matei pentru 2 persoane.
📅 Marți, 31 decembrie 2024
● 09:00-11:00: Mic dejun regesc tip buffet, The New Castle.
● 12:00-15:00: Plimbare cu sania sau căruța prin poiana apropiată (necesită preînscriere la recepție). Te așteaptă pogăcele, vin fiert, pălincă fiartă și ceai cald.
● 15:00: Prânzul ce include 3 feluri (ciorbă, fel principal și desert).
● 19:00: Cină festivă și petrecere cu DJ la Old Stable House, inclusiv Open Bar și un meniu rafinat cu 4 feluri (aperitiv, gustare caldă, fel principal și desert).
📅 Miercuri, 1 ianuarie 2025
● 10:00-13:00: Brunch regal în prima zi a anului, cu mic dejun, ciorbă, fel principal și desert.
● 13:00-15:00: Activități opționale: tur ghidat în pădure sau atelier meșteșugăresc.
● 16:00: Petrecere câmpenească cu proțap, bulz, kürtős kalács, open bar și muzică live la The New Castle.
📅 Joi, 2 ianuarie 2025
● 10:00-11:00: Mic dejun regesc tip buffet la The New Castle.
● 11:00: Check-out și încheierea unui Revelion de vis.😊
Fii unul dintre cei 4 câștigători norocoși și trăiește magia sărbătorilor la Zabola Estate!
Sărbătorește 1 Decembrie cu Prăjiturela la Albastru și Origini!
Te invităm să petreci Ziua Națională a României într-o atmosferă autentică, în mijlocul unui peisaj pitoresc și alături de preparate delicioase gătite cu suflet de Prăjiturela, o adevărată iubitoare a bucătăriei românești.
Experiența se va desfășura în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2024.
🛏 Cazarea este asigurată în case primitoare la Albastru și Origini, unde 4 familii cu copii vor avea parte de o ospitalitate deosebită și mese delicioase incluse.
🍽️ Vineri seara, vei fi întâmpinat cu o gustare de bun venit, urmată de o cină specială, unde Prăjiturela va pregăti o tartă de pere aromată, ideală pentru un început dulce al weekendului.
🚶♀️ Sâmbătă, după micul dejun, te așteaptă o vizită ghidată la Mănăstirea Berislăvești un loc plin de istorie și spiritualitate, urmată de un prânz preparat cu pasiune de Prăjiturela: pui în crustă de ierburi, cartofi wedges cu mălai, salată de varză, și mere coapte cu umpluturi savuroase.
👩🍳 După-amiaza, vei participa la un atelier interactiv de dulciuri alături de Prăjiturela, unde vei învăța să modelezi trandafiri din aluat umpluți cu brânză dulce, rețetă moștenită din familie, și vei pregăti fructe coapte, așa cum numai ea știe. Atmosfera va fi completată de brânzeturi din programul Poftim Brânză Românească și vinuri alese din Deschidem Vinul Românesc.
🎄 Duminică, ne pregătim pentru Crăciun cu un atelier de decorațiuni alături de artistul plastic Georgeta Gherghinoiu, unde vei învăța să creezi decorațiuni unice și pline de farmec.
Vino să te bucuri de un weekend plin de tradiție, gusturi autentice și activități captivante în mijlocul naturii!
Explorează inima Transilvaniei și tradițiile sale autentice
Ți-am pregătit o nouă experiență captivantă de trei zile, cu cazare asigurată la Pensiunea Panzio, Miercurea Ciuc, și o serie de activități unice care îți vor dezvălui adevărata frumusețe a Transilvaniei.
Ce te așteaptă:
🏞 Sâmbătă, vom explora peisajele alpine din Miercurea Ciuc și vom vizita stânele de munte, descoperind modul de viață al ciobanilor locali. Vom ajunge într-un sat retras din valea râului Uz, locuit de Ceangăi, o comunitate care se autosusține și unde vom avea ocazia să înțelegem modul lor de viață autentic, izolat de modernitatea excesivă.
🚜 Off-road cultural: Accesul la sat, recent facilitat prin drumuri asfaltate, ne oferă șansa de a pătrunde în inima acestui colț de Transilvania neatins de turismul de masă, un loc unde casele sunt răsfirate de-a lungul pâraielor, într-un peisaj modelat doar de natură și istoria locului.
🍽 Prânz tradițional într-o gospodărie locală din satul de Ceangăi, unde vom savura preparate locale, toate din grădina proprie, brânzeturi locale și, desigur, palincă de casă. Pentru doamne, palincă de afine, iar pentru domni, cea de prune.
În plus, vom vizita o capelă din lemn și o casă tradițională, de unde vei putea bucura de suveniruri autentice, precum brânzeturi și alte produse locale.
💤 Cazare: Două nopți la Pensiunea Panzio, cu mese incluse: cina de vineri, toate mesele de sâmbătă și micul dejun de duminică.
Locuri disponibile: 7 câștigători + 1 însoțitor pentru fiecare!
Vino alături de noi să explorezi o Transilvanie pură, naturală și autentică, o adevărată experiență culturală!
Îmblânzește iarna cu o experiență demnă de Polul Nord
Un weekend de poveste în zona Brașovului și a Harghitei, unde câștigătorii alături de familii s-au bucurat de peisajele frumoase de munte, de data aceasta dintr-o sanie trasă de câini Husky Siberieni. Plimbarea a pornit din Harghita Băi, pe drum forestier care a ajuns în vârf de munte.
Experiența a avut loc în perioada 02 - 04 februarie 2024, iar cazarea a fost asigurată la Casa Albert în centrul Brașovului, unde au avut asigurate și toate mesele.
Explorează Carpații cu snowmobilul
Cum primăvara și-a făcut prezența chiar de la început, plimbarea cu snowmobilul s-a transformat într-o plimbare plină de aventură cu ATV-urile care a culminat cu locul unde se întâlnesc cele 3 provincii istorice românești: Transilvania, Moldova și Țara Românească. Traseul a continuat către Stâna la Tata-Țică unde participanții au fost așteptați cu preparate delicioase din produse locale, după rețete tradiționale din zonă.
Experiența a avut loc în weekend-ul 01.03 - 03.03.2024, iar cazarea a fost asigurată la Casa Albert, în Brașov.
Tradiții românești la început de primăvară
În perioada 8-10 martie 2024 am sărbatorit la Albastru și Origini, Ziua Femeii, dar și sărbătoarea Mucenicilor.
Câștigătorii experienței împreună cu famiile lor s-au bucurat de bucate tradiționale: untură cu mere, chisătură (slănină tocată cu ceapă), fasole frecată cu ceapă, murături, cârnăciori de mangaliță, pastramă de berbecuț afumată, pastramă de berbecuț crudă cu mirodenii, salată de cartofi, bulz cu brânză de burduf, plăcintă cu mere, dar și o degustare de vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc.
Și de parcă șirul bunătăților nu era de ajuns, am pus la cale și un atelier în care participanții au învățat să construiască căsuțe din materiale naturale, organice, care pun frumosul și firescul la loc de cinste.
Un weekend delicios și plin cu tradiții în Odorheiu Secuiesc
O experiență autentică care a avut loc în perioada 05 - 07.04, în Corund și Odorheiu Secuiesc.
Experiența a avut 6 câștigători, iar cazarea pentru cele 2 zile a fost asigurată la Septimia Resort, cu spa inclus.
Participanții au avut ocazia să descopere mai multe despre zonă în timpul atelierului de Kürtőskalács, o adevărată aventură culinară, unde au creat si degustat cei mai pufosi colaci.
Apoi au participat la o demonstrație live pentru a înțelege cum este obținut cel mai fin material organic din lume cu ajutorul uneltelor simple și a muncii manuale, dintr-o ciupercă aparent dură și inutilă.
Vorbim despre atelierul de iască, un moment wow, ce se poate trăi doar la Corund, unde mai locuiesc în prezent 7 artizani. Acesta este unicul loc din Europa unde se mai confecționează și prelucrează obiecte din iască.
Masa de prânz a avut loc acasă la un localnic din Corund, unde au degustat preparate locale pregătite după rețete tradiționale.
Deschide Jocurile Olimpice de la Paris alături de Carrefour și Coca-Cola
Se anunță a fi o vară legendară, iar tu poți fi parte din ea, fiindcă ți-am pregătit o experiență ca nicio alta!
Zboară alături de noi la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, pe 26 iulie 2024. Este pentru prima oară în lunga istorie a Jocurilor Olimpice în care ceremonia de deschidere nu va avea loc pe un stadion, cum se întâmplă de obicei, ci pe Cheiul Senei.
Cei 10.500 de atleți prezenți vor defila pe Sena, prin centrul Parisului, în orașul care le va găzdui performanțele timp de 16 zile într-un eveniment menit să deschidă Jocurile Olimpice tuturor.
Experiența are doi câștigători, care pot veni însoțiți (+1) în Orașul Luminilor, cel care găzduiește ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice. Biletele sunt în format electronic și se vor emite în luna iunie, iar accesul va fi în categoria A, Standard.
Ca să trăiești un pic și la vie en rose, cazarea va avea loc la hotel Gavarni, foarte aproape de Turnul Eiffel, într-o cameră classic twin room cu mic-dejun inclus.
Biletul de avion este dus-întors cu compania aeriană Air France, cu plecare pe 26 iulie și întoarcere pe 27 iulie și este asigurat pentru câștigători, cât și pentru însoțitori.
Aventuri în inima naturii cu Team Adventure
Primăvara a venit cu poftă de aventură, iar noi am pregătit pentru câștigătorii experienței un weekend captivant în zona Brașovului, Lacul Siriu și Ulmet.
Participanții s-au bucurat de plimbare cu caiacul pe Lacul Siriu, iar apoi au avut parte de un tur cultural la Trovanții din Ulmet unde au descoperit ceea ce mai sunt numite și pietrele vii, care vorbesc, se deplasează și care seamănă cu fețe umane sau creaturi fantastice.
Experiența a avut 7 câștigători, fiecare însoțit de cineva drag, iar cazarea a fost asigurată la Casa Albert din Brașov.
Povești despre vin la un pahar de vin, la Beciul Domnesc
Ce zici de un binemeritat weekend în tihnă acasă la Beciul Domnesc, unde tradiția și istoria se simt la fiecare pas? Între 17 și 19 mai ești așteptat alături de o persoană dragă pentru câteva zile de frumos în care veți descoperi monumentul istoric care datează din secolul XVI și veți degusta vin pe alese alături de preparate asemenea.
Sâmbătă, după un mic dejun energizant, veți putea descoperi monumentul unde truda oamenilor pentru a ține vii obiceiurile se vede peste veacuri și generații și se regăsește în fiecare strop din cea mai de preț licoare a locului.
Acolo se adăpostește mândria zonei – peste 100.000 de sticle de vin ce respiră și devin mai bogate zi de zi, unele dintre ele datând chiar din 1949. Însă istoria locului începe cu mai mult de un secol în urmă și, conform legendelor zonei, monumentul este ctitoria lui Ștefan cel Mare.
Apoi veți fi întâmpinați cu o selecție de patru vinuri și un vinars de care vă veți putea bucura în timp ce vă familiarizați cu vestitele dealuri moldovenești, cu vii roditoare și parfumate și cu oamenii locului.
Toate mesele sunt incluse (vineri seară, sâmbătă, micul-dejun de duminică).
Experiența va avea 7 câștigători, fiecare dintre ei însoțiți de +1.
Cazarea are loc la Kristal Hotel, în Focșani (Bd. București, nr. 16). Transferul de la hotel la Beciul Domnesc și înapoi este asigurat.
Hai cu noi la musicalul Shrek
Perfect pentru întreaga familie, de la cei mici, la cei mari, musicalul Shrek este o producție care te va face să te înverzești de plăcere. Bazat pe filmul animat Dreamworks Animation și pe cartea lui William Steig, spectacolul pus în scenă, pentru România, de Ioan Răzvan Dincă le aduce în fața spectatorilor pe cele mai îndrăgite și căpcăune personaje. Shrek, una dintre cele mai faimoase și emoționante povești din toate timpurile, câștigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun film animat, vine în premieră la noi sub forma musicalului Shrek, care va avea loc pe scena Sălii Palatului pe 8 și 9 iunie.
Din distribuție fac parte artiști consacrați precum Horia Brenciu și Dan Helciug, care vor interpreta rolul căpcăunului morocănos, alături de Oana Laura Gabriela și Bianca Purcărea în rolul Fionei, Adrian Nour (Măgărușul), Julie Mayaya (Dragonița), Andrei Petre și Ernest Fazekaș (Lord Farquuad).
Spectacolul este produs de Opera Națională București și Musicals.ro, aceeași echipa din spatele altor producții de succes precum “Fantoma de la Operă”, “Mamma Mia” și “My Fair Lady”.
Dacă vrei să vezi cum arată o producție Broadway montată la noi, această experiență este pentru tine.
Înscrie-te și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 14 invitații duble: 7 pentru ziua de 8 iunie, 7 pentru ziua de 9 iunie.
Savori autentice și tradiții la Albastru și Origini
Un weekend înconjurat de tradiții, mâncăruri desăvârșite și natură, astfel s-au bucurat câștigătorii experienței de la Albastru și Origini.
Ziua de sâmbătă a fost cu activități în aer liber: picnic și vânătoare de comori la Muzeul Satului Vâlcean, atelier de lucru în lut, iar seara s-a incheiat cu un foc de tabără și povești de peste zi.
Vânătoarea de comori a fost cu simboluri tradiționale românești, dar și cu ghicitori și coduri. Apoi a urmat un binemeritat prânz cu produse locale de unde nu au lipsit delicioasele brânzeturi din programul Poftim Brânză Românească.
Atelierul de lut a fost ghidat de artista plastică Angela Gherghinoiu unde au construit obiecte decorative din lut alb care au rămas amintiri pentru toți participanții.
Experiența a avut loc în perioada 14.06 - 16.06, iar cazarea a fost asigurată la Albastru și Origini.
Un weekend dobrogean cu degustare de vin la Crama Viișoara
Ți-am pregătit un weekend cu .. vin-ncoa și o super experiență între 12 – 14 iulie. Include relaxare, vin bun și povești de pe meleaguri dobrogene. Cazarea este asigurată în Constanța, la Hotel Continental Forum, iar sâmbătă vom degusta cele mai bune vinuri la Crama Viișoara.
Între Dunăre și mare, soarele și briza mării răsfață și alintă viile ca nicăieri în altă parte. Satul dintre vii este un loc în care trăiesc deopotrivă, în pace și bună înțelegere, români, turci, tătari.
Sâmbătă vom vizita via, sălile de procesare, sălile de baricare și vom afla povestea zonei și a vinurilor.
La final de zi, ne vom bucura de cină în restaurantul propriu cramei, tip tavernă, după o vizită în zona ''animăluțele lui Conu'' - un parc special amenajat în care vom admira varietatea de păsări, animale (ponei, cai, găini de rasă, lebede, struți etc.).
Experiența are 10 câștigători, care pot veni însoțiți de +1.
Un weekend de poveste în Delta Dunării
In weekend-ul 14 - 16 iunie, câștigătorii experienței s-au bucurat de un weekend minunat în Delta Dunării. S-au plimbat pe canalele Deltei Dunării până la Marea Neagră, pe un traseu personalizat astfel au putut să se bucure de splendoarea naturii pe care o oferă împrejurimile. Pe traseu au oprit să admire păsările și caii sălbatici în habitatul lor natural.
Apoi a urmat un tur cu caiacele pe canalele sălbatice dimprejurul satului Dunăvățu de Jos.
Cazarea a fost asigurată la pensiunea Nest, din Dunăvățu de Jos împreună cu toate mesele unde nu a lipsit peștele proaspăt pescuit din Dunăre.
Povești despre vin la un pahar de vin, la Beciul Domnesc
Ce zici de un binemeritat weekend în tihnă acasă la Beciul Domnesc, unde tradiția și istoria se simt la fiecare pas? Între 30 august și 01 septembrie ești așteptat alături de o persoană dragă pentru câteva zile de frumos în care veți descoperi monumentul istoric care datează din secolul XVI și veți degusta vin pe alese alături de preparate asemenea.
Sâmbătă, după un mic dejun energizant, veți putea descoperi monumentul unde truda oamenilor pentru a ține vii obiceiurile se vede peste veacuri și generații și se regăsește în fiecare strop din cea mai de preț licoare a locului.
Acolo se adăpostește mândria zonei – peste 100.000 de sticle de vin ce respiră și devin mai bogate zi de zi, unele dintre ele datând chiar din 1949. Însă istoria locului începe cu mai mult de un secol în urmă și, conform legendelor zonei, monumentul este ctitoria lui Ștefan cel Mare.
Apoi veți fi întâmpinați cu o selecție de patru vinuri și un vinars de care vă veți putea bucura în timp ce vă familiarizați cu vestitele dealuri moldovenești, cu vii roditoare și parfumate și cu oamenii locului.
Toate mesele sunt incluse (vineri seară, sâmbătă, micul-dejun de duminică).
Experiența va avea 7 câștigători, fiecare dintre ei însoțiți de +1.
Cazarea are loc la Kristal Hotel, în Focșani (Bd. București, nr. 16). Transferul de la hotel la Beciul Domnesc și înapoi este asigurat.
Descoperă minunile Cazanelor Dunării
Bucură-te de un peisaj turistic, natural și gastronomic, care te va fascina cu frumusețile sale.
Înscrie-te și poți fi chiar tu unul dintre cei 7 câștigători norocoși, care va avea șansa de a explora Cazanele Dunării între 30 august și 1 septembrie.
Vei vizita statuia lui Decebal, una dintre cele mai mari astfel de statui din Europa, sculptată după modelul celei din muntele Rushmore, una dintre cele mai importante atracții din clisura Dunării, dar și circuitul de 9 km pe care-l reprezintă această porțiune, cu vederi spectaculoase și sculpturi realizate de natură, în timp de mii de ani, în stâncă.
Experiența va avea 7 câștigători, care vor putea veni însoțiți de +1, iar cazarea va avea loc la Elbram House, cu toate mesele incluse – preparate pe bază de pește de Dunăre, gătite în mod tradițional de către localnici.
Activitățile de sâmbătă includ o plimbare cu barca, tur pe apă în care vei vizita Cazanele Mici, statuia lui Decebal, Cazanele Mari, vizită la peșteră - traseul va continua cu un traseu într-o peșteră unde accesul se face cu barca, iar după pranz va urma un traseu trekking (ușor), a cărui durată nu va depăși 2 ore.
Cules de struguri din Gradina Noastră și degustare de vinuri la Domeniile Averești
Imaginează-ți dealurile de lângă Huși cuprinse de lumina mierie a toamnei, pe care o savurezi alături de paharul perfect de vin. Dacă îți sună bine ce auzi, atunci această experiență este clar pentru tine.
Ți-am pregătit o super experiență între 13-15 septembrie, un weekend extraordinar pe care-l vei petrece atât culegând strugurii de masă din cadrul Cooperativei Huși, parte din programul Grădina Noastră, cât și savurând, apoi, un pahar cu vin la Crama Domeniile Averești.
Orașul Huși se mai numește și „Orașul dintre vii" și este renumit pentru producția de struguri încă de acum 200 de ani.
Construcția cramei Domeniile Averești datează din 1874 și tot de atunci sunt înregistrate și primele producții de vin în zonă. Pe atunci, domeniul aparținea boierului Ștefan Negruzzi, un suflet mare, îndrăgostit de acele locuri. După aproape un secol și jumătate, sub atenta îndrumare a noului proprietar, crama și hrubele au fost restaurate, lăsându-se, totuși, istoria intactă.
Cazarea este asigurată la Pensiunea Poliana, în Costești, lângă Vaslui, toate mesele sunt incluse, iar experiența are 10 câștigători, care pot veni însoțiți de +1.
Program pentru sâmbătă:
• deplasare pensiunea Poliana – Huși
• vizită și cules de struguri din Grădina Huși (din programul Grădina noastră)
• prânz și vizită la Crama Via Huși - Domeniile Averești
• deplasare Huși - Averești
• Degustare de must și vin în vizită la Crama Domeniile Averești
Degustăm:
• Gama Spectrum
• Busuioacă de Averești Sec
• Zghihara de Huși
• Gama Diamond Selection:
• Busuioacă de Averești Demidulce
• Fetească Neagră Barrique
• prânzul este asigurat la crama Domeniile Averești
• Cină la Penisunea Poliana
Transportul de la cazare la Domeniile Averești/ vie este asigurat. Fiecare câștigător în parte își va asigura transportul până la cazare.
Sărbătoarea Recoltei la Albastru și Origini
Ți-am pregătit un weekend perfect de toamnă la Albastru și Origini, unde sărbătorim împreună Sărbătoarea Recoltei. În inima Vâlcei vei fi întâmpinat cu tradiții, mâncăruri desăvârșite, natură și oameni alături de care te vei bucura de tot ce are mai bun de oferit toamna.
Experiența va avea 4 câștigători, fiecare însoțit de familie, între 20-22 septembrie 2024. Cazarea, precum și toate mesele sunt asigurate de Albastru și Origini.
Sâmbătă
Te vei distra cu o vânătoare de comori la Muzeul Satului Vâlcean, alături de cei mici, cu tematica Recoltei, de la obiceiuri la superstiții. z
După treasure hunt-ul Belșugul Râmnicului, urmează Sărbătoarea recoltei în sătuc la Albastru și Origini, unde chef Andrei Luminea vă va răsfăța cu mâncăruri delicioase, gătite cu ingrediente de sezon: pastramă de oaie, ceaune și supă de dovleac, cărora li se alătură vinurile pereche din programul Deschidem Vinul Românesc. Cei mici se vor putea distra la atelierul de țesut covoare, adulții la cel de plăcinte pe plită, toată lumea la focul de tabără.
Duminică
Artista plastică Angela Gheorghiu vă va ghida într-un atelier de căsuțe călătoare. Vă veți juca cu gravură în lut, cu imprimarea de frunze și alte elemente din natură, iar obiectele decorative pe care le creați împreună devin amintiri de luat acasă.
Cazarea este asigurată în satul Albastru și Origini, 2 nopți, toate mesele incluse. Check-in, vineri, începând cu ora 14:00. Check-out: după ora 14:00, duminică. Participanții își asigură singuri transportul până la cazare.
Vânătoare de ciuperci pe bicle
Imaginează-ți o drumeție prin pădurea aflată în plin foliaj de toamnă. Traseu simplu și fun, cu bicicletele electrice, în care te oprești să admiri natura și să te bucuri de ce are de oferit: ciupercile de toamnă, apoi de un prânz excelent, de niște trekking și o coborâre epică cu tiroliana. Experiența aceasta îți poate transforma gândul în realitate, va avea loc între 4-6 octombrie și va avea 7 câștigători, care pot veni însoțiți de +1. Cazarea este asigurată la Casa Albert, în Brașov, iar toate mesele sunt incluse.
Sâmbătă, înainte de prânz, vom pleca cu bicicletele electrice pe traseu, unde vom culege ciuperci – ciuperci care vor deveni parte din prânzul pe care-l servim la un restaurant tradițional românesc din zonă. Apoi ne vom delecta cu trekking și cu o vizită la Canionul 7 Scări. Acesta se află în Masivul Piatra Mare şi are o lungime de 160 de metri cu o diferenţă de nivel de 58 de metri, aflându-se la o altitudine de 948 de metri. Defileul este format din şapte trepte cu înălţimi între 2,5 şi 15 metri, care îi dau numele şi care se transformă în cascade când volumul de apă al pârâului Şapte Scări creşte. Este absolut spectaculos.
De acolo, urmează o coborâre plină de adrenalină cu tiroliana. Și nu orice fel de tiroliană. Tiroliana de la Canionul 7 Scări are o lungime de 4 kilometri și le oferă turiștilor 37 de trasee cu o înclinație între 2 și 4 grade. Traseul scurt are 47 de metri, iar traseul cel mai lung măsoară 273 de metri.
După o zi plină de aventură alături de Team Adventure, vom lua cina la Bistro Albert: preparate alese, atmosferă și mai și.
Transferul de la cazare la activități și apoi din nou la cazare este asigurat. Câștigătorii își vor asigura singuri transportul până la cazare.
Masterclass de pairing brânzeturi fine românești și vin românesc
Dacă nu ai putea niciodată să renunți la brânză, acest masterclass este în mod clar pentru tine. Va avea loc la Rekolta, în București, pe data de 12.10.2024 și va fi susținut de Alina Iancu, specialistă în vinuri și brânzeturi, între orele 12:00 și 15:00.
10 câștigători, însoțiți de +1, se vor bucura de toate informațiile despre brânzeturi și vinuri, felul în care acestea se completează, dar vor și degusta cele mai îndrăgite brânzeturi românești, alături de un prânz delicios.
Brânzeturile provin de la producători locali din programul Poftim Brânza Românească, dar și producători internaționali, cărora le vom afla povestea și proveniența în cel mai gurmand mod posibil. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc. Nu vor lipsi surprizele.
Meniul include:
• 7 tipuri de brânză românească din programul Poftim Brânza Românească
• 3 tipuri de brânză internațională + 1 brânză surpriză, cu o poveste aparte
• pairing cu vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc
• pâine și grisine
• apă, cafea
• dulceață, fructe proaspete și nuci
Poftim Brânza Românească este un program de susținere și promovare a brânzeturilor românești dezvoltat de Carrefour România, care oferă clienților Carrefour o selecție bogată de brânzeturi românești unice, maturate și cu mucegai, toate create cu ingrediente locale de cea mai bună calitate.
Programul Deschidem Vinul Românesc este o poveste despre comunități locale și dezvoltare sustenabilă, un program pe termen lung dezvoltat de Carrefour, de susținere a producătorilor locali de vinuri, care își propune să așeze vinul românesc pe harta internațională a vinurilor și să-l transforme într-un brand de țară.
Povești despre vin la un pahar de vin, la Beciul Domnesc
Ce zici de un binemeritat weekend în tihnă acasă la Beciul Domnesc, unde tradiția și istoria se simt la fiecare pas?
Între 18 octombrie și 20 octombrie 2024 ți-am pregătit câteva zile de frumos, alături de o persoană dragă, în care veți descoperi monumentul istoric care datează din secolul XVI și veți degusta vin pe alese alături de preparate asemenea.
Sâmbătă, după un mic dejun energizant, veți putea descoperi monumentul unde truda oamenilor pentru a ține vii obiceiurile se vede peste veacuri și generații și se regăsește în fiecare strop din cea mai de preț licoare a locului.
Acolo se adăpostește mândria zonei – peste 100.000 de sticle de vin ce respiră și devin mai bogate zi de zi, unele dintre ele datând chiar din 1949. Însă istoria locului începe cu mai mult de un secol în urmă și, conform legendelor zonei, monumentul este ctitoria lui Ștefan cel Mare.
Apoi veți fi întâmpinați cu o selecție de patru vinuri și un vinars de care vă veți putea bucura în timp ce vă familiarizați cu vestitele dealuri moldovenești, cu vii roditoare și parfumate și cu oamenii locului.
Toate mesele sunt incluse (vineri seară, sâmbătă, micul-dejun de duminică).
Experiența va avea 7 câștigători, fiecare dintre ei însoțiți de +1.
Cazarea are loc la Kristal Hotel, în Focșani (Bd. București, nr. 16). Transferul de la hotel la Beciul Domnesc și înapoi este asigurat.
Deschidem Vinul Românesc cu Marinela Ardelean: Fetească Neagră
Te invităm să descoperi Feteasca Neagră, cel mai căutat soi autohton de către iubitorii de vinuri din întreaga lume, într-un masterclass dedicat vinurilor românești, susținut de Marinela Ardelean, specialist vinuri și ambasador Carrefour în programul Deschidem Vinul Românesc.
Pe 9 noiembrie, la Rekolta, în București, vei avea ocazia să explorezi diversitatea incredibilă de culori și arome ale acestui soi, cultivat în multiple regiuni și stiluri, și să descoperi de ce Feteasca Neagră este un veritabil ambasador al vinurilor noastre pe scena internațională.
Ce te așteaptă la acest masterclass:
🍇 Degustare de vinuri din 3 regiuni diferite ale țării, alături de crame de prestigiu precum Via Viticola, Crama Gîrboiu, și Aurelia Vișinescu – restul va rămâne o surpriză!
🍇 Pairing-uri de vinuri cu brânzeturi din programul "Poftim Brânza Românească," precum și mezeluri atent selecționate.
🍇 O experiență completă de 3 ore (12:00 – 15:00), în compania Marinelei Ardelean, ce îți va dezvălui secretele unui pairing reușit și povestea vinului românesc.
În plus, te vom răsfăța și cu un prânz delicios, servit în locația masterclass-ului.
Înscrie-ți punctele și poți fi unul dintre cei 10 câștigători
Câștigă cursuri gratuite pentru copilul tău la Logiscool!
Ți-am pregătit o oportunitate extraordinară alături de Logiscool! Oferim 15 premii care constau în cursuri captivante de programare și competențe digitale, ce îi vor ghida pe cei mici timp de 4,5 luni în lumea fascinantă a tehnologiei.
Aceste cursuri sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani și sunt concepute să le dezvolte abilități esențiale în domeniul tehnologiei, precum programarea și inteligența artificială.
Cursurile vor fi alocate în funcție de vârstă, competențe și orașul de reședință. În funcție de locație, ele vor fi disponibile fie în format fizic, fie online. Toate cursurile vor începe în februarie 2025.
Cu ajutorul metodei de predare inovatoare și a platformei educaționale internaționale MyLogiscool, elevii vor învăța să-și dezvolte creativitatea, gândirea logică și concentrarea.
Fiecare copil va avea ocazia să exploreze cele mai noi instrumente digitale într-un mediu interactiv și captivant.
Înscrie-ți punctele pentru mai multe șanse de câștig!
Un weekend autentic cu mocănița prin Bucovina
Ți-am pregătit un weekend înțesat cu experiențe care mai de care mai frumoase în inima Bucovinei între 09-11 februarie 2024.
Te vei plimba cu mocănița Moldovița, care străbate peisaje incredibile în drumul său către Poiana Zigreva și dacă încă îți este poftă de tradiții bucovinene, află că după plimbare vei participa la atelierul de gătit cozonac și poale-n brâu după rețete tradiționale.
Cazarea este asigurată la Bucovina Residence & Spa unde te vei bucura de piscină cu apă încălzită, jacuzzi, ciubăr cu apă caldă sărată și saună uscată. Zona de relaxare este echipată cu o priveliște superbă spre Vârful Toaca și are loc de joacă special amenajat pentru copii, astfel încât să se bucure și cei mici de niște distracție binemeritată.
Experiența va avea 5 câștigători, care pot veni însoțiți de familie. Cazarea este asigurată la Bucovina Residence & Spa
Activitățile de sâmbătă includ:
• plimbare cu mocănița Moldovița – 3 ore
• atelier de gătit cozonac și poale-n brâu după rețete tradiționale
Transferul de la hotel - mocănița Moldovița - hotel este asigurat.
Toate mesele sunt incluse:
- vineri - cină
- sâmbătă – mic-dejun, prânz și cină
- duminică - mic dejun
Așteaptă-te la bun și bine.
Am adunat cele mai proaspete ingrediente și le-am împachetat sub formă unor experiențe culinare surprinzătoare. Te invităm să descoperi de unde vine gustul bun - fie că vorbim de sesiuni de gătit cu chefi iscusiți ori că deschidem porțile grădinilor noastre de la țară.
Spectacolul vinului, vizitele la crame și degustările nu vor întârzia să apară! Prin programul Deschidem Vinul Românesc punem în lumină vinurile locale, alese cu grijă din toate regiunile țării.
Fel de fel de experiențe surpriză care-ți vor pune zâmbetul pe buze si pe care le vei descoperi treptat în aplicație. Excursii, salturi cu parașuta și alte activități interesante pentru timpul liber.