Sentexim - Politica de retur | Carrefour Romania

In conformitate cu articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa va logati in https://shopogen.ro/ si sa completati ceerea de retur aflata pe pagina personala.

Livrarea produsului nu trebuie sa depaseasca 10 zile de la data la care ati comunicat faptul ca doriti sa returnati produsul.

Clientul este responsabil de:
- Ambalarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
- Plata serviciilor de curierat pentru retur, exceptand cazurile in care a fost livrat un produs cu defect sau un alt produs decat cel comandat

In conformitate cu prevederile ordonantei, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in magazin/depozit al produsului. Rambursarea sumelor de bani se face numai prin transfer bancar, intr-un cont comunicat de client.

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.    

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!