Oldcom SRL - Politica de retur | Carrefour Romania

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Asigurati-va că produsul pe care doriti sa-l returnati nu este purtat si are ambalaj care asigura o transportare sigura, fara deteorari.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, ciocuri, urme de folosire etc.

In cazul in care se doreste schimb de marimi sau schimb cu alt model, solutionarea returului se face in termen de 14 zile, de la data inragistrarii cererii de retur

In cazul in care Comanda este achitata, OLDCOM va rambursa suma in maxim 7(sapte) zile de la data primirii produsului in depozitul OLDCOM.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

Pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata ;

Pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar ;

Taxa de transport in cazul retururilor este suportata de client. Doar in cazul defectelor de fabricatie taxa de transport este suportata de OLDCOM.

Taxa de transport pentru retururi este de 15 lei, in cazul unui retur schimb clientul achita taxa de transport la curier, iar in cazul unui retur definitiv valoarea de 15 lei va fi retinuta din valoarea produsului/produselor returnate.

Clientii cu domiciliu in afara ariei de acoperire a firmei de curierat (UrgentCargus) vor transmite coletul catre OLDCOM  personal la adresa: str. Stupinelor nr 33, hala C11, compartimentul 4, cod postal 707515, sat Tomesti, jud. Iasi.  

Daca produsul a fost returnat in termenul legal, OLDCOM are obligatia de a-l primi, iar in situatia in care prezinta semne de folosire, in baza unui raport de service ii va returna clientului contravaloarea produsului din care va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!