LIVRARE GRATUITA | TEX | 00:00:00 Detalii

M&N Italy Trading SRL - Politica de retur | Carrefour Romania

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail, la adresa de mail: asistenta@studiocasa.ro. sau la numarul de fax 021.352.33.08.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Nu sunt acceptate produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu sunt acceptate produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Returnarea produselor se va face in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care v-au fost livrate.Daca produsele pe care vi le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii-doar in cazul in care retragerea este cauzata de neconformitatea produselor comandate- cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar, in contul precizat de dumneavoastra, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Dreptul de retur nu poate fi invocat in cazul in care produsele au fost ridicate si carora s-a facut proba ori instalarea intr-unul din sediile noastre sau ale partenerilor nostri. Daca produsul returnat este intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Studio Casa isi rezerva dreptul de a solicita o compensatie pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la optiunea clientului, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

La orice achizitie de produse vandute de Studio Casa  beneficiati de optiunea Deschidere colete la livrare, un serviciu de verificare al coletelor la livrare care va ofera  posibilitatea verificarii integritatii produselor comandate, in prezenta curierului. Semnalarea oricarei neconformitati privind produsele comandate trebuie sa se faca cat mai rapid cu putinta, orice intarziere nejustificata a semnalarii acestora poate exonera Studio Casa de orice responsabilitate. Prin semnarea documentelor de expeditie si acceptarea produselor confirmati primirea intacta a produselor.

 

Pentru returnarea produselor comercializate de Studio Casa ne puteti contacta telefonic la 0755.020.114 sau la 021.352.33.10. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor sau contactarea firmei de curierat.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!