GITTANOS COMPANY SRL - Politica de retur | Carrefour Romania

La fel cum ai cumparat simplu de la partenerul Carrefour Marketplace, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de produs, poti sa il returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. 
 
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de retur online, 
in sectiunea „Contul meu”, „Retururile mele” click „Creaza retur”. Aici vor aparea comenzile cu produse eligibile pentru retur (care nu au depasit 30 zile de la primirea coletului).

Partenerul Carrefour Marketplace trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.  Costul de transport pentru retur este de 15 lei. 

Daca nu iti vine marimea sau te-ai razgandit in privinta culorii, partenerul Carrefour Marketplace ti le poate schimba. De asemenea, cand returnezi un produs, poti opta pentru rambursarea sumei de bani platite la cumparare sau pentru schimbarea produsului comandat cu un produs diferit vandut de partenerul CarrefourMarketplace.

Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!