Univers Trading Impex - Informatii generale | Carrefour Romania

Pentru zilele fierbinti de vara, pentru o iesire relaxanta in parc, pentru o petrecere la club cu prietenii, va invitam sa va improspatati garderoba cu produse indraznete, cu motive grafice, cu mesaje cool si accesorii surprinzatoare.

Daca albul sau negrul nu va mai inspira va propunem nuante de rosu, roz, verde, galben si nu numai. Modelele noastre satisfac orice stil si pot fi purtate in orice combinatii, sport, casual sau trendy iar materialele din care sunt confectionate sunt placute pentru pielea d-voastra.

Suntem alaturi de d-voastra sa va oferim produsele pe care le doriti si in acelasi timp sa va ajutam sa faceti surprize unor persoane dragi d-voastra, oferindu-le cadoul nostru din oferte.

Va propunem sa incercati produsele noastre, pentru ca raspund cerintelor clientilor, referitoare la calitate iar preturile sunt fara concurenta.

Nume CompanieUnivers Trading Impex
BancaGARANTIBANK
Adresa CompanieP-ta Alba Iulia nr 6 bl i5 sc A et 3 ap 7
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J40/9561/2016
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!