LIVRARE GRATIS | TEX | 00:00:00 Detalii

Supermarket Online - Informatii generale | Carrefour Romania

 1. PREVEDERI GENERALE

 

1.1 Website-ul

Site-ul www.carrefour.ro  („Website-ul”) este proprietatea Carrefour Romania S.A. cu sediul social în str. Gara Herastrau, nr. 4C, Green Court Bucharest, Clădirea B, etajele 4-7, sector 2, București, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/7766/2007, Cod Unic de Înregistrare 11588780, denumită pe parcursul acestor Termene și Condiții, “Carrefour”.

 

1.2 Comercializarea Produselor prin intermediul Website-ului

Carrefour este specializat în vânzarea, printre altele, a produselor alimentare, de igiena casei, de igienă personală, a produselor textile, produselor de bricolaj, produselor de amenajare a casei și produselor electrice și electronice. Carrefour vinde Produse prin intermediul Website-ului, precum și în magazinele din toată țara.

 

Produsele și serviciile promovate și oferite spre vânzare pe Website vor fi denumite pe parcursul acestor Termene și Condiții „Produsele.

 

Intrucat prin intermediul Website-ului Carrefour comercializeaza, printre altele, si produse ecologice, mentionam ca aceasta activitate de comert a produselor ecologice este certificata de ECOCERT SRL (organism de inspectie si certificare aprobat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale avand codul RO-ECO-007). Documentul obtinut de Carrefour Romania S.A. cate atesta certificarea activitatii de comert a produselor ecologice poate fi vizualizat aici.

 

1.3 Utilizatorul Website-ului

Utilizatorul Website-ului este:

 • persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,
 • orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,
 • orice persoană fizică autorizată (PFA),

care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul Website-ului, denumit pe parcursul acestor Termene si Condiții, “Client”.

 

1.4 Aria de aplicare a Termenelor și Condițiilor

Termenele și Condițiile definesc condițiile de utilizare a Website-ului, în calitatea acestuia de platformă de cumpărături, precum și condițiile contractuale ce guvernează:

 1. a) relația dintre Carrefour și Clienți, atât în situația în care Clientul achiziționeaza de la Carrefour Produse din secțiunea „Supermarket Online”, cât și în situația în care Clientul achiziționeaza de la Carrefour Produse din secțiunea „TEX”, cât și în situația în care Clientul achiziționeaza de la Carrefour Produse din secțiunea „Carrefour”,precum și

 

Prin acceptarea prezentelor Termene și Condițiilor, Clientul este de acord că: (i) în cazul în care Clientul este o persoană fizică, acționează în nume propriu și nu reprezintă nicio altă persoană, iar dacă este reprezentantul unei persoane juridice, acționează în limitele împuternicirii ce i-a fost acordate; (ii) Clientul va furniza informații corecte și complete în vederea utilizării Website-ului; (iii) Clientul nu va utiliza Website-ul pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de către Carrefour sau obținute prin intermediul Website-ului fără să obțina consimțământul expres, prealabil și scris al Carrefour. Această restricție include orice încercare de a încorpora orice informație de pe Website în orice alt catalog, produs sau serviciu; (iv) Clientul nu va utiliza Website-ul în niciun mod care ar putea să afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de către alți Clienți sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncărca sau deteriora serverele sau rețelele Carrefour sau ale unor terțe persoane; și că (vii) Clientul nu va utiliza Website-ul în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termene și Condiții sau prin alte politici relevante.

 

1.5 Acceptarea Termenelor și Condițiilor

Prin accesarea și utilizarea Website-ului, Clientul ia cunoștință de și acceptă prezentele Termenele și Condiții, precum și celelalte politici relevante pentru Website.

Pentru folosirea in bune condiții a Website-ului, Clientul are obligația de a citi cu atenție și de a respecta Termenele și Condițiile, precum și orice alte politici relevante ale Website-ului, așa cum acestea sunt afișate pe Website sau așa cum vor fi notificate Clientului la un anumit moment.

 

 

1.6 Modificarea Termenelor și Condițiilor

Carrefour își rezervă dreptul de a modifica unilateral în orice moment Termenele și Condițiile, precum și orice alte politici relevante. Continuarea folosirii Website-ului în orice fel, inclusiv prin comandarea si achiziționarea de Produse, ulterior modificării Termenelor și Condițiilor reprezintă acceptul Clientului cu privire la modificările efectuate.  Termenele și Condițiile modificate vor fi aplicate oricărei comenzi/tranzacții începând cu ziua modificării acestora.

 

Ultima actualizare a prezentelor Termene și Condiții a fost efectuată în data de  28 aprilie 2020.

 

1.7 Accesibilitatea Website-ului

Website-ul este accesibil clienților 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în afara cazurilor in care se efectuează operațiuni de mentenanță.

 

Carrefour își rezervă dreptul de a întrerupe unilateral accesul la Website (integral sau parțial), în orice moment, cu notificarea imediată a utilizatorilor, prin mesaj afișat pe Website la momentul accesării.

 

Carrefour nu poate fi ținuț răspunzător față de Client și/sau față de terțe persoane pentru lipsa de funcționalitate sau pentru funcționarea neconformă a Website-ului.

 

 1. PRODUSELE CĂRORA LI SE POT APLICA CONDIȚII SPECIFICE DE COMERCIALIZARE

 

2.1 Produsele resigilate

 

Produsele resigilate sunt produse funcționale, testate sau doar expuse pe raft anterior vânzării. Produsele resigilate sunt perfect funcționale, dar se comercializează la un preț scăzut față de celelalte Produse de același tip, care nu au fost anterior desigilate.

 

Perioada de garanție este specificată pentru fiecare Produs resigilat în parte. În sensul contractului de garanție, viciile derivând din resigilare vor fi considerate ca fiind cunoscute de către Client la momentul achiziției Produsului resigilat. Condițiile de utilizare, manipulare și transportare ale unui Produs resigilat sunt aceleași ca și în cazul  produsele sigilate.

 

Produsele resigilate nu beneficiază de eventualele promoții/ oferte care însoțesc Produsele noi; de asemenea, există posibilitatea ca pachetul să nu conțină toate accesoriile originale, documentația, cd-uri cu drivere sau părți din ambalajul original.

 

Recomandăm verificarea imediat după recepție a acestor Produse.

 

Produsele resigilate beneficiază de același drept de retragere ca și celelalte Produse.

 

2.2 Produsele recondiționate

 

Produsele recondiționate s-au aflat în posesia unui alt client și au fost ulterior returnate și readuse în parametrii inițiali de funcționare. Produsele recondiționate pot avea semne slabe de uzură sau zgârieturi.

 

Perioada de garanție este specificată pentru fiecare Produs recondiționat în parte. În sensul contractului de garanție, viciile derivând din recondiționare vor fi considerate ca fiind cunoscute de către Client la momentul achiziției Produsului recondiționat. Condițiile de utilizare, manipulare și transportare ale unui Produs recondiționat sunt aceleași ca și în cazul Produselor noi.

 

Produsele recondiționate nu beneficiază de eventualele promoții/ oferte care însoțesc Produsele noi; de asemenea există posibilitatea ca pachetul să nu conțină toate accesoriile originale, documentația, cd-uri cu drivere sau părți din ambalajul original.

 

Recomandam verificarea imediat după recepție a acestor Produse.

 

Produsele recondiționate beneficiază de același drept de retragere ca și celelalte Produse.

  

2.3 Produsele descărcabile

 

Produsele descărcabile sunt aplicații software sau fișiere care pot fi trimise Clientului prin intermediul internetului. Un produs decărcabil poate acționa și ca un pachet, conținând mai multe fișiere. Aceste fișiere pot avea preț adițional sau nu, iar Clientul poate alege pe care să le cumpere. Muzica sau produsele software sunt exemple foarte comune de produse descărcabile.

 

Pentru produsele descărcabile, Clientul nu beneficiază de drept de retragere.

 

 1. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

 

3.1 Crearea unui Cont de către Client

 

 1. Pentru efectuarea de cumpărături prin intermediul Website-ului, Clientul trebuie în prealabil să își creeze pe Website un cont („Contul”), după cum urmează:

 

 1. a) fie înainte de a incepe efectuarea de cumpărături pe Website

In acest caz, pentru crearea Contului, Clientul are următoarele variante:

 • Crearea Contului prin accesarea butonului aferent situat in partea dreapta-sus a Website-ului. În această situație, Clientul va completa formularul de creare a Contului furnizând următoarele informații: adresa de e-mail prin care dorește să poarte corespondența cu Carrefour, numele, prenumele, număr de telefon și o parolă formată din 8 caractere alfanumerice;
 • Crearea Contului prin intermediul contului de Facebook. În această situație, Website-ul va colecta automat următoarele informații din contul de Facebook al Clientului: nume, prenume, adresa de e-mail, urmând ca respectivul Client să completeze numărul de telefon;
 • Crearea Contului prin intermediul contului de Google. În această situație, Website-ul va colecta automat următoarele informații din contul de Google al Clientului: nume, prenume, adresa de e-mail, urmând ca respectivul Client să completeze numărul de telefon.
 1. b) fie înainte de a finaliza comanda unui Produs disponibil pe Website

În acest caz, dupa ce Clientul va adauga in cosul de cumparaturi un Produs si va accesa (in respectivul cos) butonul „PASUL URMATOR”, Clientului i se va solicita adresa de e-mail în baza căreia Clientului i se va crea automat un Cont de către sistemul Website-ului. Parola aferenta acestui Cont va fi una aleasă în mod aleatoriu de către Website.

Carrefour ii va confirma Clientului crearea Contului prin transmiterea catre Client (la adresa de e-mail indicata de Client in vederea crearii respectivului Cont) a unui e-mail in acest sens (in cadrul respectivului e-mail, Carrefour ii va comunica Clientului si un link prin care Clientul va putea schimba parola aleasă în mod aleatoriu de către Website). În cazul în care Clientul nu insereaza adresa de e-mail, Contul nu va putea fi creat si, prin urmare, comanda nu va putea fi finalizata. În cazul în care Clientul insereaza adresa de e-mail, dar apoi Clientul nu finalizeaza comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate de Client nu vor fi stocate de Carrefour, iar contul creat va fi șters automat.

În cazul în care se finalizează comanda respectivă, Clientul are ulterior posibilitatea de a alege între a păstra Contul (acesta transformându-se într-un Cont în condițiile punctului a) de mai sus) sau a renunța la acest Cont.

 

 1. Clientul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor Contului său, în special a parolei si a datelor bancare asociate acestuia.

 

 1. Aceste informații sunt necesare pentru gestionarea comenzilor și a relațiilor comerciale dintre Carrefour pe de o parte, si Client, pe de altă parte.

 

 1. În cazul pierderii sau uitării parolei, aceasta poate fi regenerata accesând căsuța „Contul meu” și introducând adresa de e-mail, urmând ca o parola să fie transmisă prin e-mail. Parola este strict confidențială.

 

 1. Clientul este în întregime responsabil pentru menținerea securității și confidențialității Contului și parolei și este responsabil pentru toate activitățile și conduita sa sau a oricărei alte persoane care acționează Produse prin intermediul Contului. Clientul este de acord să notifice Carrefour imediat cu privire la orice suspiciune de utilizare neautorizată a Contului sau cu privire la orice suspiciune cu privire la o posibilă breșă de securitate. Carrefour sau reprezentanții nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere sau prejudiciu, de orice fel, care ar putea surveni ca urmare a utilizării, de către o altă persoană, a Contului, cu sau fără permisiunea Clientului. Clientul este răspunzător pentru orice pierderi cauzate Carrefour sau oricărei terțe părți ca urmare a utilizării Contului de către o altă persoană.

 

 1. Parola nu va fi folosita pentru efectuarea de plăti online. Parola va fi folosită doar în scopul înregistrării Clientului și creării unui Cont în vederea efectuării comenzilor online prin intermediul Website-ului.

 

 1. Clienții sunt obligați sa furnizeze date adevărate, exacte si complete așa cum este indicat și în formularul de înregistrare și să reînnoiască, ori de câte ori este necesar, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment.

 

 1. In cazul furnizării de către Client a unor informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Carrefour își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa Contul și de a refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a serviciilor Website-ului, fără nicio despăgubire față de Client.

 

 1. Aceste condiții sunt necesar a fi îndeplinite și în cazul înregistrării participării Clienților la concursurile/promoțiile organizate și prezentate în cadrul Website-ului de către Carrefour, concursuri/promoții ce vor fi guvernate de regulamente distincte.

 

 1. În cazul nerespectării de către Client a Termenelor și Condițiilor sau a oricăror altor politici relevante, Carrefour își rezerva dreptul de a dezactiva contul Clientului, fără nicio despăgubire și fără acordarea unui preaviz sau a vreunei alte formalități, după înștiințarea Clientului printr-un e-mail.

 

 1. In caz de fraudă sau încălcarea oricăror legi aplicabile din partea Clientului, dezactivarea contului se va face fără preaviz, fără înștiințare, fără alte formalități și fără despăgubiri, Carrefour procedând exclusiv la informarea Clientului printr-un e-mail.

 

 1. Clientul care dorește stergerea Contului său are posibilitatea să efectueze această acțiune accesand butonul „Sterge cont” din secțiunea „Informatiile contului meu” dincadrul Contului său. Contul nu poate fi dezactivat între momentul plasării unei comenzi și livrarea acelei comenzi. 

 

3.2 Caracteristicile produselor oferite spre comercializare

 

 1. Pe Website sunt prezentate următoarele categorii de Produse:
 • În cadrul secțiunii “Supermarket Online” se regăsesc Produse vandute de către Carrefour;
 • În cadrul secțiunii “TEX” se regăsesc Produse vandute de către Carrefour;
 • În cadrul secțiunii “Carrefour”se regăsesc Produse vandute de către Carrefour;
 • În cadrul secțiunii “Camara si Bucatarie” se regăsesc Produse vandute de către Carrefour.
 1. Produsele oferite spre vânzare sunt însoțite de o descriere a acestora, permițând Clientului sa ia cunoștință de informațiile esențiale cu privire la caracteristicile Produselor înainte de a finaliza o comandă.

 

 1. Imaginile folosite pentru descrierea Produselor pe Website nu reprezintă o obligație contractuală din partea Carrefour, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 1. Informațiile despre Produs afișate pe Website au doar scop informativ și nu sunt destinate să înlocuiască sfatul unor specialiști din diverse domenii (de exemplu, nutriție).

 

3.3 Disponibilitatea Produselor și valabilitatea ofertelor

 

 1. Ofertele de Produse si prețurile afișate pe Website sunt valabile atâta timp cat sunt vizibile pe Website și în limita stocului disponibil.

 

 1. Produsele și ofertele valabile vor fi semnalizate pe Website prin prezența butonului „Adăugare în coș”, în dreptul acestora. Simplul fapt de a adăuga în coș Produse nu reprezintă validarea automată a comenzii, existând posibilitatea ca între momentul adăugării Produsului în cos, și momentul validării Comenzii de către Client, Produsul/Produsele să devină indisponibile, Carrefour nefiind răspunzător pentru aceasta. 

 

 1. În cazul în care ulterior adăugării în coș a unui Produs, acesta devine indisponibil, Clientul va fi informat în mod corespunzător.

 

 1. Carrefour poate să ofere Clientului opțiuni de Produse similare Produsului devenit indisponibil. Clientul poate să aleagă să adauge în coșul de cumpărături unul dintre Produsele similare prezentate de către Carrefour sau poate să refuze Produsele prezentate de către Carrefour.

 

3.4 Prețurile Produselor

 

 1. Preturile Produselor prezentate pe Website sunt exprimate în RON și au toate taxele incluse, cu excepția costurilor de transport. Costurile de transport vor fi aduse la cunoștința Clientului înainte de momentul finalizării comenzii.

 

 1. Preturile aplicabile sunt cele afișate pe Website în momentul validării comenzii de către Client. Preturile includ T.V.A., iar toate modificările legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe se vor reflecta în prețul Produselor prezente pe Website în momentul intrării în vigoare a actului normativ respectiv. Orice alte taxe suplimentare cu privire la anumite categorii de Produse vândute pe Website la un moment dat vor fi incluse în prețul acestora.
Nume CompanieSupermarket Online
BancaBRD GSG
Adresa CompanieStr. Gara Herestrau nr. 4C, sector 2 Bucuresti
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J40/7766/2007
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!