SPORT FACTORY SRL - Informatii generale | Carrefour Romania

Compania Sportpartner.ro se afla prezenta pe piata din Romania inca din anul 2007, timp in care am invatat, alaturi de dumneavoastra ce inseamna nevoia clientilor, si totodata cat de important este ca orice client sa fie multumit.

In ultimul timp oamenii si atitudinea lor fata de ceea ce inseamna sport s-a schimbat iar noi ne schimbam odata cu dorintele clientilor.

In ajutorul dumneavoastra am creat site-ul www.sportpartner.ro, site care cuprinde articole si accesorii fitness din toate sporturile iar in oferta noastra veti gasi atat benzi electrice pentru alergat, biciclete eliptice sau magnetice, articole pentru inot Speedo, biciclete, rachete si mingi de tenis, darts, role, skateboarduri, articole box, baschet, handbal sau volei, imbracaminte si incaltaminte precum si articole din celelalte sporturi.

Ca urmare a dorintei de a prezenta clientilor toate produsele pe care acestia le doresc, am deschis in urma cu 2 ani de zile magazinul Sportpartner.ro, situat pe Soseaua Bucuresti-Nord nr.10, in complexul de birouri Global Business Park. Intins pe o suprafata de 250 metri patrati, in magazin veti gasi cea mai mare gama de articole sportive, accesorii fitness precum si aparate fitness.

In prezent magazinul Sportpartner.ro este unic importator al produselor Tunturi si Speedo. Tunturi este in momentul de fata cea mai apreciata marca de fitness europeana, iar Speedo este brandul cel mai cunoscut in lume cu cea mai mare gama de articole pentru inot.

Sportpartner.ro vine astfel in ajutorul iubitorilor de sport, celor care doresc sa faca sport atat in aer liber cat si acasa. Produsele comercializate sunt de cea mai inalta calitate, de la producatori de top cu ar fi : Tunturi, Speedo, Mikasa, Donic, Wilson, Adidas, Nike, Skechers, Lotto, Puma, IcePeak, Champion, Speedo, Omega si multe altele.

Mai mult de atat, printr-un excelent raport calitate/pret, produsele Sport Vision contribuie pe deplin la obiectivul nostru principal, acela de a face sportul accesibil pentru toate categoriile de oameni.

Nume CompanieSPORT FACTORY SRL
BancaOTP BANK
Adresa CompanieSos Bucuresti Nord 10 , Cladirea O 23,Voluntari
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J23/2553/23.08.2013
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!