SC INEVO SRL - Informatii generale | Carrefour Romania

Magazinul online BabyNeeds.ro este proiectul de suflet al unui cuplu de tineri antreprenori dezvoltat intr-o maniera productiva si de bun augur, devenind astazi una dintre cele mai mari platforme din domeniul puericulturii.

 Obiectivul principal este sa asigure solutii complete si articole de calitate destinate bebelusilor, dar si parintilor, necesare in fiecare clipa din zi si din noapte pentru o dezvoltare armonioasa in primii ani de viata ai micutului.

Brand-ul BabyNeeds si-a inceput istoria pe Internet din dorinta antreprenorilor de a se dezvolta in mediul online. Obiectivul lor principal fiind dezvoltarea business-ului intr-o maniera productiva si de bun augur pentru piata autohtona a puericulturii. Astfel a luat nastere un magazin online, complet aprovizionat cu articole destinate bebelusilor, dar si parintilor.

Tinerii antreprenori au dezvoltat o pasiune in a-i asigura bebelusului orice nevoie, in orice moment. De aici a pornit perfectionarea in analizele de identificare a celor mai potrivite produse pentru fiecare etapa de dezvoltare a bebelusilor.

De-a lungul timpului s-a acumulat experienta in sortarea produselor cu un raport optim calitate/pret. Acest lucru a dus la dezvoltarea ideii de sprijinire a proaspetelor mamici in alegerea unor decizii potrivite fiecarui buget sau nevoi. De aceea, acest magazin este solutia completa si perfect compatibila nevoilor bebelusilor si viitoarelor mamici.

BabyNeeds este alaturi de parinti pe tot parcursul dezvoltarii bebelusului!


Nume CompanieSC INEVO SRL
BancaING BANK NV
Adresa CompanieStr. Renasterii Nr. 48 Sector 1 Bucuresti
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J40/12441/25.10.2012
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!