GITTANOS COMPANY SRL - Informatii generale | Carrefour Romania

Charmé vrea să îndeplinească dorinţele femeilor de a fi frumoase, independente şi exuberante. CHARMÉ LINGERIE este un mod de viaţă activ, dar în acelaş timp oferă toate elementele necesare pentru a pune în valoare şarmul personal în acord cu cele mai noi tendinţe ale momentului. Clasic, romantic, şarmant, lejer sau sofisticat stilul CHARMÉ LINGERIE oferă o combinaţie unică şi accesibilă, dând fiecărei femei posibilitatea de a se reinventa.

MISIUNE

Si pentru ca lenjeria este mai mult decat un accesoriu ascuns sub rochia ta, CHARMÉ LINGERIEisi propune sa o transforme in elementul de baza al fiecarei tinute pe care o etalezi. Femeia este o arta, iar femeia CHARMÉ LINGERIE este propriul ei artist. Cu CHARMÉ LINGERIE tinutele tale te pun mai bine in valoare, iar tu simti ca traiesti libertatea senzualitatii absolute.

STILUL CHARME

Cand un articol e practic, comod si mai presus de toate - frumos, atunci merita sa fie vazut. Iata filosofia CHARMÉ LINGERIE : sa dea stil la ceea ce era menit sa fie ascuns, si sa-l aduca la lumina.

FILOSOFIE

Cele mai bine cotate companii functioneaza ca o familie unita, scopul fiind acelasi pentru toti: respectul reciproc, responsabilitatea impartasita si asumata, libertatea de exprimare.

Sub simbolul feminitatii, CHARMÉ LINGERIE a devenit cunoscuta ca o marca de dresuri, ciorapi pentru femei si lenjerie intima de dama pe piata nationala. Succesul nu este o coincidenta, ci rezultatul unei strategii implementate continuu si pusa in aplicare de toti angajatii si colaboratorii.

CHARMÉ LINGERIE - feminitate si profesionalism, produsul corect pentru fiecare ocazie, fiecare stil si fiecare preferinta, tinand cont de faptul ca este creat luand in considerare atat sala de conferinte cat si budoarul. O linie completa de dresuri clasice, modelatoare, relaxante si fantezie, stralucitoare, naturale si in trend, intr-o gama variata de culori, modele si forme, astfel incat femeia sa-si celebreze feminitatea.

Clasic, romantic, şarmant, lejer sau sofisticat, gama de ciorapi, dresuri, sutiene si chiloti de firma CHARMÉ LINGERIE oferă posibilitatea fiecărei femei de a se pune in valoare.

Compleurile, pijamalele, jartierele, portjartierele, cupele de silicon sunt produse care răspund exigenţelor femeii contemporane, atât prin linia modernă, cât şi prin inovaţiile tehnologice; idei îndrăznete sunt transpuse în texturi şi culori care să întâmpine noile tendinţe ale modei

Nume CompanieGITTANOS COMPANY SRL
BancaPIRAEUS BANK
Adresa CompanieStr Dacilor Nr 14 Timisoara Jud Timis
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J35/2488/29.09.1994
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!