ELECTRONIC WORLD SRL - Informatii generale | Carrefour Romania

Suntem o echipa profesionista, cu o experienta de peste 7 ani in comertul electronic, al carei scop a fost inca de la inceput crearea unei companii cu capital romanesc 100%, care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata locala, aplicand cele mai inalte standarde.

     Satisfactia deplina a clientilor – este cel mai inalt ideal al echipei nostre. De aceea, fiecare actiune a fiecarui angajat, din fiecare departament, este orientata astfel incat sa ne indeplinim misiunea.  

     Suntem in serviciul clientilor – cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi rezonabile, contribuind astfel la prosperitatea si fericirea dumneavoastra.

     Muncim in echipa pentru dumneavoastra – ne-am unit capacitatile, priceperea si experienta pentru a indeplini obiectivele comune.

     Depunem efort neobosit pentru progres – permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie astfel incat sa imbunatatim experienta dumneavoastra ori de cate ori apelati la serviciile noastre.

     Credem in Cinste si Corectitudine – in fiecare tranzactie, in fiecare problema, in toate proiectele de afaceri si luam mereu hotarari, fara prejudecati, proactive si corecte.

     Apreciem Curtoazia si Modestia – si de aceea respectam drepturile, nevoile si asteptarile dumneavoastra si incercam permanent sa gasim solutii in avantajul dumneavoastra.

Datele companiei:

Denumirea companiei: Electronic World SRL
Adresa Sediului Social: Bulevardul Expozitiei, Nr2, Cladirea MCAR(C9), Parter, Bucuresti, Sector 1
Cod Unic de Inregistrare: RO21255775
Nr. Reg. Comertului: J40/4364/2007
IBAN: RO81BPOS72713288057RON01
Banca:  BANC POST S.A.

Nume CompanieELECTRONIC WORLD SRL
BancaFIRST BANK
Adresa CompanieBulevardul Expozitiei, Nr. 2, Cladirea MCAR (C9), Sector 1
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J40/4364/2007
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!