Market Carrefour

Market

Nu de mult timp am intrat si pe segmentul supermarketurilor din Romania. Acest pas ilustreaza strategia grupului nostru de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sub un singur brand, adaptata local. Aceasta permite extinderea acoperirii geografice a Grupului in Romania.

In plus, accesul in orasele cu mai putin de 100.000 de locuitori este posibil acum prin supermarket, unde clientii nostri vor gasi produse de calitate la preturi mici, precum si o gama mult mai variata, fata de magazinele de proximitate. Supermarketul Market va respecta in intregime strategia noastra, urmand cele 4 valori care ne-au consacrat.

Supermarketul Market va respecta in intregime strategia Carrefour, urmand cu sfintenie 4 valori ce vor fi apreciate de toti clientii care ne vor trece pragul:

  • cel mai bun raport calitate-pret;
  • cele mai prospete produse zilnic;
  • preturi mici zilnic;
  • servicii de cea mai buna calitate.

S.C. ARTIMA S.A., inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J23/1293/2008, Cod Fiscal 11735628, avand sediul sat Chiajna, comuna Chiajna, autostrada Bucuresti-Pitesti km.11-12, Centrul Comercial Carrefour Militari, etaj 1, Birou a, jud. Ilfov Romania.

Aplicatia CarrefourPay