Termeni si conditii

Descriere site

Site-ul www.carrefour.ro (denumit in continuare”site-ul”) este proprietatea Carrefour Romania SA (denumita in continuare “Carrefour”), cu sediul social in Bucuresti, sector 2, str. Gara Herastrau, nr.4C, Green Court Bucharest, Cladirea B et.4-7, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J40/7766/2007, cod unic de inregistrare 11588780.

Site-ul a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de produsele si serviciile oferite de Carrefour pe teritoriul Romaniei, informatii cu privire la acestea.

Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a produselor si serviciilor oferite de Carrefour, prin accesarea/utilizarea acestuia vizitatorii/utilizatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Continutul site-ului

Carrefour defineste prin "continut" toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Fotografiile prezentate in sectiunile "Cataloage" si "Promotii" nu creaza obligatii contractuale. Carrefour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori afisate/aparute pe site. De asemenea, Carrefour nu isi asuma raspunderea in situatia in care anumite imagini, fotografii sau elemente de grafica web afisate pe site se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate.

Ofertele prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Carrefour nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Continutul site-ului este proprietatea Carrefour si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut.

Continul site-ului poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Carrefour.

Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai site-ului in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat Carrefour se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Carrefour nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de pubblicare a acestor comunicari.

Utilizatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

Carrefour isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

Carrefour isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment, fara un anunt prealabil.

Carrefour nu isi asuma raspunderea pentru:

  • intarzierile sau imposibilitate de accesare/utilizare a site-ului,
  • Modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in tot sau in parte.
  • Modificarea sau stergerea materialelor publicitate pe site.

Inregistrarea pe site si utilizarea/accesarea site-ului www.carrefour.ro

Pentru utilizarea serviciilor oferite de site - in cazurile in care este necesara completarea unui formular de inscriere, crearea unui cont, obtinerea unui "nume de utilizator" si a unei parole - utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum este indicat si in formularul de inregistrare si sa reinnoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte societati sau a nerespectarii de catre utilizatori a modului legal de utilizare a site-ului, Carrefour nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea.

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Carrefour isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul utilizatorilor si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii utilizatorilor la concursurile organizate si prezentate in cadrul site-ului de catre Carrefour Romania sau partenerii acestuia

Prin utilizarea/accesarea site-ului www.carrefour.ro, toti vizitatorii/utilizatorii confirma in mod expres faptul ca au luat cunostinta si sunt de acord cu urmatoarele:

  • site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale, fiind protejate potrivit legislatiei incidente din punct de vedere al dreptului de proprietate intelectuala, industriala, etc.
  • orice continut din cadrul campaniilor publicitare sau al promotiilor sau orice alte informatii publicate pe site sunt protejate potrivit legislatiei incidente din punct de vedere al dreptului de proprietate intelectuala, industriala, etc.
  • sa nu modifice, utilizeze, cedeze, imprumute, vanda, distribuie sau sa creeze materiale derivate bazate pe serviciile, programele, materialele utilizate in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, pe site, de Carrefour.
  • respectarea intocmai a prevederilor prezentului document. sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie prelucrate si colectatate de Carrefour intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma (sau de catre terte societati mandatate de Carrefour in acest sens) in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Utilizarea site-ului www.carrefour.ro de catre vizitatori/utilizatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata carrefour pe adresa https://carrefour.ro/utile/contact/

Limitarea/anularea dreptului de accesare/utilizare a site-ului

Carrefour isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea site-ului (integral sau partial), in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile.

De asemenea, Carrefour isi rezerva dreptul de a anula/sterge, in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui utilizator/vizitator la contul sau si/sau la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre utilizatori/vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate, etc.).

Carrefour poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

Protectia datelor cu caracter personal

Prin completarea formularelor de inscriere, utilizatorii sunt de acord ca datelor cu caracter personal pe care astfel le furnizeaza sa fie colectatate de Carrefour intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma (sau de catre terte societati mandatate de Carrefour in acest sens) in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Carrefour va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul expres al utilizatorilor sau in situatiile in care aceasta comunicare ar fi strict necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati acestora, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre Carrefour, precum si in situatiile in care, este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informatii.

Nu sunt considerate terti societatile mandatate de catre Carrefour in scopul prelucrarii de date, prelucrare care se realizeaza de catre acestea in numele si pentru Carrefour.

Conform legii nr. 677/2001 – pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces gratuit ( dar nu mai mult de o data pe an) la datele sale cu caracter personal, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Carrefour la adresa de mail office@carrefour.ro sau la adresa: str. Gara Herastrau, nr.4C, Green Court Bucharest, Cladirea B, et.4-7, sector 2, Bucuresti. De asemenea, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de interventie asupra datelor sale cu caracter personal, putand solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus utilizatorii pot solicita totodata transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii aplicabile, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, utilizatorii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Orice persona are dreptul de a cere si obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte, precum si de a obtine reevaluarea oricarei decizii luate in privinta sa, care o afecteaza, in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la paragraful anterior.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa justitiei.

Carrefour nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru situatiile in care utilizatorii isi publica orice fel de date cu caracter personal, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului sau pe unul dintre site-urile care pot fi accesate prin intermediului site-ul.

Publicitate si promotii

Carrefour poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de Carrefour nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Modificarea oricaror elemente incidente campaniilor de publicitate si/sau promotiilor nu necesita sub nicio forma acordul vizitatorilor/utilizatorilor, putand fi realizata oricand de catre Carrefour, fara nicio notificare prealabila.

Orice relatie contractuale dezvoltata de vizitatori/clienti cu terte societati ca urmare a utilizarii/prin intermediul site-ului (inclusiv, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba caracter limitativ: plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii, etc) sunt responsabilitatea exclusiva a vizitatorilor/utilizatorilor site-ului si a acestui tip de terte societati. Carrefour nu este raspunzator pentru nicio pierdere, de nicio natura, si pentru niciun prejudiciu, de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de terte societati in cadrul campaniilor publicitare publicate pe site.

Carrefour isi rezerva dreptul de a modifica continutul si conditiile de utilizare a site-ului www.carrefour.ro.

Aplicatia MyCarrefour