Suporturi TV

Găsești suporturi TV la ofertăpe Carrefour, pentru a monta televizorul într-o poziție cât mai bunăpe diferite planuri suspendate. Elementele de fixare asigurăstabilitate optimă, pentru ca televizorul montat la înălțime sănu cadă. Încănu știi ce suport pentru televizor săachiziționezi? Vezi cum aratăgama noastrăde produse! 

Te așteptăm cu modele ale unora dintre cele mai cunoscute branduri de pe zona de suporturi TV, apreciate pentru raportul calitate-prețextrem de avantajos. Opteazăpentru un design în ton cu stilul de amenajare al spațiului respectiv și asigură-te cămodelul ales are dimensiuni compatibile cu cele ale televizorului tău, iar structura sa poate susține greutatea aparatului!

Gamăvariatăde suporturi TV la Carrefour

Un suport pentru televizor suspendat asigurăo vizibilitate foarte bună, astfel încât toți cei prezenți în spațiul respectiv săpoatăavea acces la formatul rulat pe ecran, indiferent de poziția lor într-o încăpere. Elementele structurale mobile ale unui astfel de ansamblu permit ajutarea înălțimii sau a unghiului fațăde cei care se uităla televizor, printr-o simplăajustare manuală. 

Ai parte de prețuri foarte avantajoase pentru întreaga gamăde modele disponibile aici:suport TV reglabil și fix, suport de televizor cu sistem de motorizare propriu, suporturi de perete pentru TV compatibile cu greutăți și dimensiuni ale diagonalei (inch) variabile, în funcție de specificul televizorului tău. Aceste structuri sunt realizate din materiale rezistente, ce pot susține diferite sarcini pentru un timp îndelungat. 

Pe site găsești suport TV pentru perete drept sau înclinat, cu unul sau mai multe brațe pentru o susținere fărăprobleme a unor televizoare SMART sau basic. Cauți calitate la un prețatractiv? Te afli în locul potrivit! Click pe un produs la ofertăși vezi lista de modele TV compatibile cu acesta, citind datele tehnice din pagina sa. 

Alege un suport TV la un prețfoarte avantajos

Suporturile TV pot fi utilizate pentru amplasarea televizoarelor în centre comerciale, aeroporturi, gări și autogări, centre de agrement, instituții financiar-bancare, locații HoReCa, muzee, clinici, spitale sau în alte zone de interes public, acolo unde oamenii au nevoie de acces în timp real la informații. De asemenea, pot fi instalate și acasă, pe verandă, în living sau în spațiul grădinii. 

Modelele pe care ți le punem la dispoziție sunt conforme cu standardul VESA - denumirea pasului găurilor de fixare a suporturilor pentru un tip de televizor plat. Valoarea VESA (mm) poate fi aflatăîn pagina produsului de care ești interesat, sub o formăspecifică. Exemplu:200 x 200 (lățime x înălțime). 

Alegi săfaci cumpărături online pe carrefour.ro și găsești rapid cele mai relevante recomandări de produs, în funcție de bugetul avut la dispoziție. Te bucuri de un control deplin asupra filtrului „Preț”din pagină, astfel încât săidentifici cu un click modelele ce au un prețpotrivit pentru tine. Te invităm sădescoperi și alte oferte de neratat, prezente în oferta de televizoare si accesorii.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!