Quesadilla vegetariana

Pregatiti aluatul pentru Quesadilla la fel ca cel pentru clatite, amestecand ouale, faina si iaurtul pana obtinem o compozitie omogena pe care o gatim intr-o tigaie incinsa cu putin unt.

Mediu
60 min
3 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

150 g faina
100 ml iaurt gras
  piper
  sare
4  oua
100 g unt
100 g rosii cherry
  castraveti
  boia iute
  fasole rosie
  ardei iute
1  avocado
  ardei gras
  boabe porumb fierte
  branza feta
1  lime

Mod de preparare

Pregatiti aluatul pentru Quesadilla la fel ca si cel pentru clatite, amestecand ouale, faina si iaurtul pana obtinem o compozitie omogena pe care o gatim intr-o tigaie incinsa cu putin unt. Din compozitie ar trebui sa obtineti 6-8 astfel de clatite.

Urmatorul pas pe care il aveti de facut este pregatirea unui amestec de avocado pisat, sare, piper si boia de ardei iute, zeama de la un lime, castravetii maruntiti si ardeiul gras. Mutam totul la rece, timp in care pregatim amestecul cald, format din fasole rosie, porumb si ardei iute, toate acestea le tragem intr-o tigaie cu unt, nu mai mult de 5 minute.

Nu va mai ramane decat sa montati Quesadilla astfel: pe o jumatate a acesteia puneti amestecul cald de fasole si porumb, pe cealalta jumatate amestecul rece de avocado, peste toate acestea presarati branza feta faramitata cu mana, felii de rosii cherry si inca putina boia iute, la final pliati cele doua jumatati si taiati in doua, obtinand doua triunghiuri egale.

Tips and tricks

In umplutura, pentru a compensa iuteala, puteti adauga frunze de menta sau busuioc, care nu doar ca vor dar o aroma inedita dar vor si echilibra intregul gust.

Un alt secret al acestei retete, ar fi sa adaugati in compozitia aluatului si 50 de ml de bere nefiltrata care vor da o textura mai pufoasa acestuia.

Pofta!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Manuelle 21 august 2017, 21:07

CEA MAI BUNA 10 CU FELICITARI

adina 06 ianuarie 2017, 13:50

foarte tare reteta