Gazpacho

Se spala bine rosiile si se taie in jumatati sau sferturi, dupa marime. Se pun toate rosiile in blender si se mixeaza pana cand se lichefiaza.

Simplu
20 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

700 g rosii
100 ml ulei de masline
  piper
  sare
1  ceapa
1 catel usturoi
1 legatura patrunjel
2 felii paine
1 bucata ardei rosu
  busuioc
1  castravete
1 bucata ardei iute
1 lingurita otet vin rosu
1 lingurita sos tabasco

Mod de preparare

Pregatire compozitie

Se spala bine rosiile si se taie in jumatati sau sferturi, dupa marime. Se pun toate rosiile in blender si se mixeaza pana cand se lichefiaza. Se adauga ceapa taiata in bucati mari, usturoiul zdrobit, castravetele taiat in bucati, ardeiul chili si ardeiul gras rosu tocat mare.

Painea se inmoaie în apa rece apoi se stoarce bine si se adauga in blender, urmata fiind de patrunjelul verde si busuiocul tocat in bucati mari. Se adauga si uleiul de masline extravirgin si se mixeaza la viteza mare pana cand totul devine un piure fin. Se adauga otetul, sosul tabasco, sare și piper dupa gust si se omogenizeaza.

Servire

Este indicat sa stea la frigider cel putin 3 ore inainte de a fi servita.

Inainte de servire, se toarna supa in farfurii, se stropeste cu ulei de masline extravirgin si se garniseste cu bucati de legume crude (ardei rosu brunoise, castravete brunoise) si masline fara samburi tocate. Se poate servi cu paine prajita.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.