Ciorba de curcan si bors

Intr-o oala turnati suficienta apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati carnea. Acoperiti oala si o lasati sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

Simplu
90 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

100 g rosii
  piper
  sare
1  ceapa
2  morcovi
0.5 bucati telina
500 ml bors
  patrunjel
2000 ml apa
500 g piept de curcan
100 g fasole verde
  ardei iute

Mod de preparare

Intr-o oala turnati suficienta apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati carnea. Acoperiti oala si o lasati sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Dupa acest timp adaugati legumele tocate ca pentru ciorba.

Spre final turnati bors, dupa gust. Adaugati sare si piper dupa preferinte. Serviti ciorba calda cu patrunjel verde proaspat tocat.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Ciorba de curcan si bors
x

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.