Supa crema de rosii cu busuioc, usturoi si mozzarela

Autor: Greta

Am maruntit toate legumele pe care le-am lasat sa fiarba in 750 ml de apa, condimentate cu sare si piper.

Mediu
60 min
2 pers

Ciorba banateana

Autor: Viorel Copolovici

Daca folosesti fasole uscata, trebuie lasata la inmuiat peste noapte, apoi fiarta in citeva ape, pret de cateva ore.

Mediu
40 min
4 pers

Ciorba de praz acrita cu bors

Autor: Viorel Copolovici

Spala, curata si taie marunt ceapa, morcovul, pastarnacul, tulpina de apio, usturoiul si ardeiul gras.

Mediu
60 min
4 pers

Tuslama

Autor: Viorel Copolovici

Spala oasele de vaca si pune-le la fiert acoperite de apa rece. Pe masura ce se ridica spuma, adun-o cu spumiera.

Mediu
200 min
4 pers

Ciorba ardeleneasca cu smantana si tarhon

Autor: Viorel Copolovici

Taie fleica in cuburi potrivite si pune-le la fiert in aproximativ 3 litri de apa, la foc puternic.

Mediu
90 min
4 pers

Supa crema de conopida

Autor: Beatrice Cernatescu

Pentru inceput curatam si spalam conopida. O desfacem in buchetele.

Mediu
40 min
4 pers

Supa de pui

Autor: Beatrice Cernatescu

Punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare puiul taiat in bucatele. Adunam din cand in cand spuma.

Mediu
40 min
4 pers

Supa de cartofi cu praz

Autor: Beatrice Cernatescu

Pentru inceput curatam si spalam cartofii si prazul. Prazul il taiem rondele subtiri si cartofii cuburi mici.

Mediu
60 min
4 pers

Ciorba de perisoare

Autor: Isabela Dobrin

Intr-o oala incapatoare puneti la fiert o cantitate suficienta de apa cu putina sare. Intre timp tocati legumele cubulete.

Simplu
60 min
4 pers

Ciorba ardeleneasca cu afumatura

Autor: Isabela Dobrin

Intr-o oala incapatoare puneti costele si kaiserul la prajit. Adaugati ceapa taiata si lasati pe foc pana devine moale.

Simplu
60 min
4 pers

Supa crema de ciuperci

Autor: Beatrice Cernatescu

Curatam si taiem in lamele ciupercile. Tocam marunt ceapa si usturoiul.

Simplu
30 min
2 pers

Supa turceasca de linte rosie

Autor: Laura Laurentiu

Spalati si curatati legumele. Tocati marunt ceapa, iar ardeiul la fel morcovul si telina le dati pe razatoare.

Simplu
40 min
5 pers

Bors de loboda

Autor: Camelia Juganaru

Intr-o oala cu apa puneti la fiert ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel. Lasati la foc potrivit 20-30 de minute, astfel incat legumele sa fiarba bine.

Simplu
90 min
4 pers

Supa crema de usturoi

Autor: Camelia Juganaru

Cartofii, morcovii si telina se taie in bucati potrivite. Se pun la fiert in cei doi litri de apa impreuna cu ceapa intreaga si sarea. Se lasa sa fiarba 30 de minute pana cand sunt toate legumele bine fierte.

Simplu
60 min
5 pers

Ciorba radauteana

Autor: Laura Laurentiu

Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala cu 3.5 litri apa rece, pe foc mediu spre mic. Se adauga de la inceput 1 lingurita de sare, care va ajuta la coagularea proteinelor din carne.

Simplu
90 min
5 pers